Ahojte, chcem sa len spýtať či niekto absolvovať vyšetrenie Syndromu lepivých doštičiek v Alphamedical BA ako samoplatca? Viete mi poradiť aký je postup keď sa chcem u nich dať vyšetriť na túto diagnózu?
Podla mna staci ist do odberovky neviem kde maju, tam ti odoberu krv a vypisu ziadanku zaplatis, ale je to drahe vysetrenie to vies nie ? V hematologickej ambulancii ti to nechcela dat vysetrit ?na poistovnu ?
Dievcata a ake mate skusenosti co sa tyka vysledkov z krvy v alpha medical? Za aky cas Vám prisli vysledky? Dakujem 🙂
@baskac ahoj ano dala som si ho spravitv tom alphamedical. Kam chodis k hematologicke? Ja k dr.drakulovej a tej som potom ukazala vysledky. Hovorila ze som jej mala povedat a spravila by mi to aj ona len to posiela az do Martina ci kam a tam to podrobnejsie popisu ten vysledok.
@simiqi ahoj, ďakujem za odpoveď. Tiež chodím k dr. Drakulovej. Pýtala som sa jej na to a povedala, že keďže to veľmi nepredpokladá a tak, či tak by mi predpísala v 1. trimestri Fraxiparin, hneď po pozitívnom teste, nebude to riešiť a presne, že ona posiela pacientov do Martina, že im dôveruje, že to vedia zhodnotiť. Tak to nechám asi tak.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ja som si platila ine vysetrenie ako samoplatca v Medirexe BA, nasla som si ponuku na ich stranke zajednala termin zaplatila a potom prisla len na krv, vysledky mi poslali na mail do 14 dni ana mobil heslo podcim ich otvorim