Syndróm lepivých doštičiek vyšetrenie v Alphamedical Bratislava

simiqi
19. jún 2020

Ahojte, chcem sa len spýtať či niekto absolvovať vyšetrenie Syndromu lepivých doštičiek v Alphamedical BA ako samoplatca? Viete mi poradiť aký je postup keď sa chcem u nich dať vyšetriť na túto diagnózu?

nika82
19. jún 2020

ja som si platila ine vysetrenie ako samoplatca v Medirexe BA, nasla som si ponuku na ich stranke zajednala termin zaplatila a potom prisla len na krv, vysledky mi poslali na mail do 14 dni ana mobil heslo podcim ich otvorim

nina255
19. jún 2020

Podla mna staci ist do odberovky neviem kde maju, tam ti odoberu krv a vypisu ziadanku zaplatis, ale je to drahe vysetrenie to vies nie ? V hematologickej ambulancii ti to nechcela dat vysetrit ?na poistovnu ?

mogaa
19. jún 2020

@simiqi zavoláš - číslo je na nete na ich stránke, objednajú ťa a povedia kde prísť na odber....

simiqi
autor
19. jún 2020

@nina255 vyšetrenie u nich stojí 50 €. Moja hematologička nerobí toto vyšetrenie.

e1i
19. jún 2020

@simiqi tvoja hemato tI moze dat vymenny listok k nim a pojdes na poistovnu,ja som tak bola a bez problemov. Napisala ze ziada toto vysetrenie,bola som na sustekovej v petrzalke

mogaa
19. jún 2020

@simiqi Alhpha medical je len laboratórium.....ale majú aj odberné miesta kde sa dá zrealizovať odber ako samoplatca......

e1i
19. jún 2020

@mogaa ale maju aj ambulanciu na sustekovej kde odbery robia na poistovnu,staci jej vymenny od svojej hematologicky

henykabor
14. sep 2020

Dievcata a ake mate skusenosti co sa tyka vysledkov z krvy v alpha medical? Za aky cas Vám prisli vysledky? Dakujem 🙂

nina255
14. sep 2020

@henykabor zalezi od toho ake vysledky resp co si chces dat vysetrit? rutinne su na druhy den, specialne trvaju dlhsie

baskac
21. júl 2022

@simiqi ahoj, môžem sa opýtať, absolvovala si nakoniec toto vyšetrenie niekde ako samoplatca? Moja hematologička ho nerobí a vraj naň nevidí dôvod, tak vzhľadom na opakované MA a biochemické nad ním premýšľam.

simiqi
autor
21. júl 2022

@baskac ahoj ano dala som si ho spravitv tom alphamedical. Kam chodis k hematologicke? Ja k dr.drakulovej a tej som potom ukazala vysledky. Hovorila ze som jej mala povedat a spravila by mi to aj ona len to posiela az do Martina ci kam a tam to podrobnejsie popisu ten vysledok.

baskac
4. aug 2022

@simiqi ahoj, ďakujem za odpoveď. Tiež chodím k dr. Drakulovej. Pýtala som sa jej na to a povedala, že keďže to veľmi nepredpokladá a tak, či tak by mi predpísala v 1. trimestri Fraxiparin, hneď po pozitívnom teste, nebude to riešiť a presne, že ona posiela pacientov do Martina, že im dôveruje, že to vedia zhodnotiť. Tak to nechám asi tak.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre