Prosim vas citam o tom ale pride mi to zlozite vsetko co o tom pisu..neviete mi prosim vas zjednodusenou formou vysvetlit ako to robit ? Alebo ako vy si viete urcit plodne dni?dakujem 🙂
@danielkadandy ak to nerobis pravidelne a svedomito niekolko mesiacov aspon, tak je tazke sa dotoho dostat a spravne urcit ovulku..ak ta to zaujima kvoli otehotneniu a chcete mat dietatko cim skor,tak majte sex kazdy druhy den od zaciatku ms po dobu dvoch az troch tyzdnov..potom pockaj do 28dc a ked neprijde urob test..ak ta to zaujima lebo to chces pouzit namiesto antikoncepcie tak tu ti neviem poradit
Preto sa pytam lebo chceme babo...a co je ms a dc prosim ta ? :D
@danielkadandy ms = menstruacia a dc= den cyklu 😀 Som uz na konikovi dlho tak som sa naucila pouzivat tehulkovske skratky 😀
Mne sa osvedcilo ako pisem ,kazdy druhy den mat "plodny" sexik..od prveho dna menzesu po dobu skoro troch tyzdnov,,tak ovulku urcite neminies..v podstate budu v tvojom tele nonstop spermie 😀 Skus si precitat viac clankov o oplodnemi,mne to dost pomohlo
Aha dakujem :D no a to aj pocas menstruacie??? To sa da?
@danielkadandy no teoreticky je veeeelmi maalo pravdepodobne,ze bude ovulka pocas ms teda v prvom tyzdni..ale vraj uz tak niektore otehotneli. Ovu mozes mat v kazdom cykle hocikedy,teda,nieje pravidlo,ze ju vzdy mas v jeden a ten isty den. Vzdy vsak len raz pocas cyklu. Niektore zeny maju aj dlhe cykli,napr 7tyzdnove,,ine kratsie ,,trebars 3tyzdnove,,ale nie vzdy. Niekrore cykli mozu byt anovulacne (bez ovulacie).. Spermie v zenskom tele preziju max.5dni (zdrave spermie).a to su tie plodne dni.lebo mozes mat sex napr. v pondelok,v stredu mas ovulku a dalsi sex mas az v nedelu...spermie z pondelka sa v stredu este nachadzaju v tvojom tele a mozu sa teda dostat k vajicku a jedna ho moze oplodnit.
@danielkadandy preto sex kazdy druhy den ..pre pripad,ze spermie tvojho draheho nebudu dost zivotaschopne vydrzat dlhsie ako dva tri dni..takto budes mat istotu ze mas v sebe neustale dost bojovnikov a az medzi nich zavita vajicko..bum a je to 🙂
@babydesire dakujem 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
To by aj mna zaujimalo 🙂