Ahojte dievcata, chcem sa opytat hlavne vas, co praktikujeme symprotermalnu metodu. Nastudovala som si, ze ked je priesvitny tahavy hlien, tak je plodne plobdobie. Chcela by som sa vsak spytat, ked nie je hlien, ale je len vlhko je to obdobie pred plodnym obdobim? Trochu sa vo svojom tele stracam. Mala som aj tahavy hlien tento mesiac, ale nebola to ovu (podla teploty a testov a to uz som ju mala davno mat). Tak cakam kedy pride, aby sme ju neprepasli.. Dakujem za reakcie.
@lenkuliak Dakujem za reakciu. Robila som si ovu testy od zaciaku mesiaca, ale cca pred troma dnami som to vzdala. Teplota je stale nizka a do dneska nebol ani hlien a ni vlhko. Asi pojde o anovulacny cyklus, som dnes uz 30DC, tak uz som mala ovulku davno mat.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ovulácii väčšinou predchádzajú cca 3 dni s hlienom, ktorý pribúda, v okolí ovulácie je ťahavý a po nej vymizne, pocit vlhka môže byť aj znakom neplodného obdobia..odporúča sa sledovať si cykly aspoň pol roka, kým nezistíš ako tvoje telo funguje..väčšinou je ovu medzi 10-15dňom
kludne mohlo ísť aj o anovulačný cyklus..alebo si ju len nezachytila..ovulačné testy si si robila celý mesiac, alebo len v čase očakávanej ovulácie? Prvé mesiace sa odporúča robiť testy celý mesiac, každý deň presne v rovnakom čase, nie večer a počas plodného obdobia je vhodné aj 2x denne