Ahojte, často mávam svrbenie v pošve už neviem čo používať na intímnu hygienu... Co používate vy? Ja v poslednom čase len čistá voda... Poraďte niečo osvedčené okrem lactacydu
Ja som to mávala často laktacyd ti nepomôže musíš ísť k lekárovi urobí ti cytologiu a nasadí lieky a budeš si ich vkladať od spodu, pri oslabenej imunite sa mne to robilo...
Lactacyd nepomôže, mne tieto prípravky na intimnu hygienu spôsobovali vždy problémy, aj konkrétne Lactacyd a hlavne Nivea.
Používam Seba Med, pretože má prispôsobené pH, ale tiež nie pri každom umývaní. Stačí voda, občas prestriedam s hydrofilným olejom.
Ak pociťuješ svrbenie, umývaj sa iba vodou a zájdi si do lekárne. Zrejme máš už rozvinutú mykózu, treba to preliečiť.
@steffi50 mne pomohol canesten kombi, sú tam vaginalne čapíky a canesten krem, mam intimny gel saforelle, a ked som nemala ten canesten veľmi mi pomohol tea tree olejcek, kvapka do mycieho gélu, alebo som si na tampon nakvapkala a nechala posobit, samozrejme ze som tampon menila, a po dvoch dňoch sa mi uľavilo, ale som si to dávala aspon týždeň a mala som pokoj, uz dlho sa mi to neobjavilo
@steffi50 vraj je na umývanie intímnych častí najlepšia čistá voda, ale okrem toho ešte napriklad je vhodné nosenie bavlneného spodného prádla. Niekomu robia zle intímky. A ešte - skús pred praním použiť na nohavičky dezinfekčný sprej, ktorý ničí aj huby. Postriekaj sprejom a hoď do práčky a normálne vyper.
Momentálne to trápi aj mňa po mykozach ale kultivácia už je ok skúste rosalgin
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@steffi50 od malička používam cistu vodu a nikdy som nemala problém. Môžeš mat nejakú mykozu keď máš problém so svrbením treba zájsť k Dr nech dá nejaký krém a potom používať už len vodu