Sú toto príznaky tehotenstva po nechránenom styku?

sofinka3_3
16. jún 2019

Dobrý deň.
S priateľom sme mali nechránený styk pred 7 dňami.
Mám pocity ako pred ms v podbrušku a dnes ma začali bolieť prsia.
Háčik je v tom že by som to mala dostať až 26. a navyše som pred ms vždy mala len deň (dakedy len večer) pred také slabulinké kŕče.
Mohli by to byť príznaky tehotenstva? S priateľom sa o bábo ani nesnažíme no nebránime sa tomu.

x_mery_x
16. jún 2019

To iste som mala aj ja. Nikdy ma prsia tak skoro neboleli a ani krce som nemavala a som v tom momentalne 7tt.

sofinka3_3
autor
16. jún 2019

@x_mery_x a kedy by som si mala spraviť test?

hettinka
16. jún 2019

@sofinka3_3 podľa mna to máš v hlave, je to psychika. Alebo si niečo blbe zjedla. Na príznaky je skoro. Test si sprav toho 26. najskôr...

sofinka3_3
autor
16. jún 2019

@hettinka ďakujem za radu

daniell_ka
16. jún 2019

Keby som sa ja spoliehala na príznaky tak už som tehotná minimálne 10 krát.🙂 nemusíš byť hneď tehotná.Telo sa vekom mení.

monca0021
17. jún 2019

@daniell_ka súhlas 😀 tie čo snazilkujeme to veľmi dobre poznáme 😀

sofinka3_3
autor
17. jún 2019

@daniell_ka ale pýtala som sa či by to mohlo byť...alebo či to s tým vôbec nesúvisí👌

x_mery_x
17. jún 2019

@sofinka3_3 ja som si robila asi po troch tyzdnoch od pohlavneho styku a mala som na teste krasne dve ciarky. 🙂

sofinka3_3
autor
17. jún 2019

@x_mery_x a mimochodom gratulujem

sofinka3_3
autor
17. jún 2019

@x_mery_x myslis ze ked to bude cca 14 dni od styku ze by mi ten 10 test nieco ukazal?

daniell_ka
17. jún 2019

@monca0021 Ja sa ešte nesnažím 🙂 len som časom prišla na to, že zmeny v mojom tele sa dejú každým rokom a vždy ma niečo prekvapí.Veľa krát som už mala tušenie, že možno som tehotná a nič.Každý mesiac pred MS to mám inak.Ja sa na to ozaj spoliehať nemôžem 😂

daniell_ka
17. jún 2019

@sofinka3_3 Môže aj nemusí 🙂 urob testík trošku neskôr a uvidíš.

x_mery_x
18. jún 2019

@sofinka3_3 dakujem...ja si myslim, ze moze. Myslim, ze tam pisu 5 dni po oplodneni. Ja som si robila mamatest a hned mi to ukazalo ani nebolo treba cakat. 🙂

sofinka3_3
autor
18. jún 2019

Mam test Pepino prúžok😶

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre