Chcem sa spytat,ake mate skusenosti s ovulacnymi a tehotenskymi testami zakupenymi cez EBAY
To je velmi dobra otazka zuzicek 88. Ja som si kupila sice nie na eBay ale v Amazon 50 teh testov -10kove a 50 ovu testov 20 -kove. Neviem co si mysliet. U oboch je vyrobca nemecko.
@janicka0810 nemas link na tie ovu testy? ja som si tam kupila tehotenske ale ovu neviem najst :D
@zuzicek88 ja mam tehotenske a zatial nie som tehotna a ukazuju spravne :D
@janicka0810 ja mam tieto iste no tehotenske maju slabu citlivost
Baby a s ktorymi ovu testami ste spokojne? Dajte link 😁 ja som si objednala take v bielom baleni s ruzovym popisom..
@sara22 aj ja presne tie, len co ja viem..mam prvu skusenost s ovulacnymi ale nezda sa mi 🙂 uz davno mala prist ovulacia, kramy mi maju dojst o 10 dni a test mi ukazuje ze este neprisla ovulacia, tak neviem ci nefunkcne testy alebo co :D
@permanentka a ani naznak druhej ciarky nebol? mne dosli dnes a som si robila skusobny a ta kontrolna ciarka nejako pomaly nabieha 😀 teda, oproti tehotenskemu testu, tam ta kontrolna naskoci hned..
@sara22 ani naznak :D idem si teda esteraz spravit ale uz im neverm 🙂)
ja som si kupovala na amazone ovu testy znacky One Step. naposledy som ich vzala tu na MK od predajcu lauritka. su to tie iste, v podstate za podobnu cenu a mala som ich doma o par dni, nie 2-3 tyzdne 🙂
@kucusik a cenovo vychadzali ako?
@permanentka ja mam objednane aj take z GB,tak budem primarne robit tie a ked tie budu pozitivne,z tej istej vzorky skusim tento a uvidime,ci ukazu 🙂
@permanentka a robis si tie testy spravne? maju sa robit pocas celeho dna,ale hodinu pred testovanim nepi ziadne tekutiny,inak bude moc zriedeny a neukaze ti presne
@zuzicek88 aha ups :D a kolko prosim ta sekund sa to tam ma mocit? tak nic robim to zle :D
@permanentka no vidis,uz aspon vies,ja to tam drzim kym sa ten pasik cely nenasiakne priblizne 15 sekund
aj ja mam one step z ebayu a su super ukazuju // a neduchuju 🙂, alebo duchuju len vtedy ked sa blizi ovu
Tak ja uz mam aj odskusane 🙂 oba su spolahlive,ukazali rovnako 🙂
čaute baby, tak teda máte už čosi odskúšané z ebayu? Lebo diskusia bola dávnejšie založená, tak už nejaké výsledky hádam aj máte 🙂
Ahojte, jednoznacne odporucam testy one step z ebay, su spolahlive, odskusane mnou samou 🙂
Mala som tehotenske ,nikdy neukazali falosneho ducha,takze ja odporucam
@krajcovicka ja mam
@adika84 čo? Tie isté testy? Už si ich skúšala?
@krajcovicka ja mám iné a tie nerobia takýchto duchov to sú asi chybne testy
@adika84 mám pocit, že ich treba dlhšie namáčať, lebo majú veľa farbiva a rýchlo zaschnú, akoby sa tá farba nestihla presunúť...
@krajcovicka ja ich vždy držím až kým sa nenasiakne celý a potom vytiahnem a polozim na umývadlo
@krajcovicka to sú divne testy drž to asi dlhšie nech sa to cele napije 😊
@adika84 aj ja si myslím, ale testovať už radšej nebudem, lebo ich miniem v nesprávny čas 😂 a budú sa tam kúpať dlhoooo 😂. Ďakujem za pokec, prajem pekný víkend!
@krajcovicka nieje zač 😊 jasné šetri ich na vhodný čas... Pekný víkend 😊
@krajcovicka chcem obnovit diskusiu. Mne tieto testy ukazali druhu ciarku na 8 DC, robila som ovulacny a spravila aj tehotensky a aha. Lebo mam brat lieky a radsej pretestujem. A skoro som odpadla. Ale dnes uz Pepino z drogerky som robila abol biely...tak neviem, ci aj tie ovulacne su spolahlive.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@zuzicek88
To je skoro ako keby si sa pytala ci su spolahlive testy z lekarne v Hornej Dolnej na namesti.
Ebay sluzi len ako "obchod". Nie je to vyrobca testov, ani ovulacnych ani tehotenskych. Pozri si spolahlivost a referencie konkretneho predajcu na Ebay.
A nie, nemam skusenost. Ked som testy potrebovala zasla som si do drogerie, kupila a mala som ich hned k dispozicii.