Ahojte,snazime sa uz 2 roky a neuspesne mam malo vajicok takze stale podstupujeme IVF v Bratislave .sme samoplatci uz stracam nadej a neviem comu verit a ako dalej postupovat.neviem o ake vysetrenie ziadat .respektive ake vysetrenia ste postupili Vy a aku mate skusenost .Manzel spermie ma .Embrya sa nikdy neudrzia ..vzdy som dostala menstruaciu...test vzdy negativny...prosim ma taku niekto skusenost ...mam verit lekarom ....Dakujem za odpovede 🙂
Problem je ze my mame spermie mrazene ...manzel by musel znova podstupit operaciu ..a v Gyn-five mame este spermie...len nechapem preco mi nerobia ziadne vysetrenia len stale postupujeme nove IVF ..ved 4 krat neuspesne je alarmujuce..
ahoj moja tak to ťa obdivujem za snahu ja v marci začnem možno stimulovať ak mi to môj zdrav. stav dovolí bude to môj druhý pokus . chcela by som vedieť koľko platíš ako samoplatca .
Nie neboli ,rozmyslam nechce sa mi verit ,ze mi nic nerobia ziadne testy a len nas vzdy objednaju na nove IVF .Verila som I'm ale teraz mam pocit ze je to len o peniazoch
neviem či si každý pokus prebiehal v jednom centre ale ja chodím do štátneho centra a a niekoľko spolubojovníčok po prvom neúspešnom pokuse prešlo do iného centra . a neviem neponúkli ti darované žen. vajíčok .
Stale do jedneho kvoli tomu ,ze mame mrazene spermie ,no vcera mi povedali v Brne ,ze sa daju previest .objednala som sa do Brna
@mani23 Ahojky, ja si myslím, že je už zbytočné ísť na ďalšie umelé...určite tam je nejaký problém...ja som bola 2 razy na odbere vajíčok, ale transfer sa neuskutočnil bo mi potom zistili, že moje vajíčka fungujú len na malé percento...jediné čo sa dalo urobiť, tak dárcovstvo vajíčok...
Ja nechapem preco mi nikdy nerobili test preco neudrzim embrya v tele.urcite mam problem ,ale ziadne vysertenie .Vzdy sme pricestovali na dalsie IVF zobrali mi krv na 2dc a zacali sme kratky protokol.vzdy kratky protokol a vzdy neuspesne.4 krat v rovnakom centre ,pretoze moj manzel ma spermie odobrane operacne takze teraz ich mame zmrazene .volala som do Brna a povedali nam ,ze spermie sa daju previest .Zatial neviem co to bude vsetko stat a hlavne potrebujem sa presvedcit ci to ma vyznam pretoze po 4 neuspesnych uz nemam vela sil a odvahu.Dakujem vsetkym za nazor.Ahojte babulky 🙂
Dakujem babulky uz som objednana..
Ahoj , v Brne sa to podarilo na prvy krát a teraz sa tešíme z krásneho , zdravého chlapčeka .😍😘 vložili mi 2 a len jedno sa uchytilo.
Boze moj aj ja chodim do GYN-FIV v utorok idem na krv po prvom IUI,tak dufam,ze nie su tam vsetci amateri
@mani23
gratulujem a tesim sa s tebou. tiez chodim do gyn-fiv, caka ma prve ivf. aj zistili v brne, kde bol problem? robili ti nejake dodatocne vysetrenia?
Nič žiadne vyšetrenia z krvi zistili problém zo štítnou žľazou a po 4 mesiacoch som isla znovu na krv a hormon štítnej žľazy bol v normálne a rak sme hneď začali s liečbou Ivf . Nedávajte sa odradiť skúsajte a verte nedávajte nikomu vinu všetko dobre dopadne ak budete silne a pozitívne naladené . Strach ma každá z nás ale ten výsledok stojí za každú nádej 😉
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@mani23 Ak si uz samoplatca, skus prejst do Brna. Tam si to dost chvalia a zo Skalice je to blizko. Vraj sa tam podarilo aj parom, ktorym na Slovensku nie.