Styk v deň pozitívneho ovu testu

sylvia_123
23. sep 2020

Ahojte zienky. Otehotneli ste niektora ked ste mali pohlavny styk v den pozitivneho ovu testu? Vsade pisu, ze ovu prichadza 24-48 h. po pozitivnom teste a to uz s priatelom kvoli praci spolu nebudeme. Dakujem za vase skusenosti 🙂

amelie2017
23. sep 2020

Nic nie je nemozne. Ale najlepsie bude, ak sa vykasles na cely ovulacny test a styk len kvoli plodeniu.

janka_266
23. sep 2020

@sylvia_123 áno 😂

sylvia_123
autor
23. sep 2020

@amelie2017 Uvedomujem si to a sex si uzivame, len nie sme spolu tak casto ako by sme chceli kedze sa snazime uz dlhsie a zatial neuspesne.

zuzana111984
23. sep 2020

@sylvia_123 uplne ta chapem, my sme sa snazili vyse roka, partner robil tyzdnovky, nebolo sance sa trafit, tak som sa nahnevala, kupila testy a hned ked vysiel pozitivny som sadla do auta a isla za nim do BA, ani 12 hod. nepreslo a mam z toho 3r. dcerku. Snazime sa znova, teraz robi v Prahe, tam si tak lahko neodskocim 😅

amelie2017
23. sep 2020

Ja ta chapem, my sme sa snazili 8 mesiacov a otehotnala som vzdy, ked sme kaslali na cele snazenie. Antiku som vysadila v auguste a otehotnela v novembri pred svadbou- sex sme mali u nasich uplne na tajnasa 2 krat za cyklus- skoncilo neuspesne. Potom mesiace snazenia, ratania, kalkulovania a otehotnela som mesiac pred dovolenkou, kedy sme si davali pozor. Ani to do mna nenapalil, len nejaka kvapka.

barus26
23. sep 2020

@sylvia_123 ano otehotnela.. a veď to je aj najväčšia šanca, keď máte sex pred ovuláciou .. tiež niečo trvá kým spermie prídu tak kam majú 😊

zuzana111984
23. sep 2020

@barus26 a hlave je ich povinnosť počkať, kým sa vajíčko namaľuje a učeše 🙃

sylvia_123
autor
24. sep 2020

@barus26 Ovulaciu mam dnes, egg hlien + bolesti, tak hadam spermie vydrzali 🙂 Mozno sa nam podari podari byt spolu zajtra vecer, ale to uz bude po ovulke..

sylvia_123
autor
24. sep 2020

@amelie2017 Je to sranda, telo je naozaj nevyspitatelne 🙂

sylvia_123
autor
24. sep 2020

@zuzana111984 Waaau, tak si to vzaala do vlastnych ruk a oplatilo sa! 🙂 Ja ovulaciu prave pocitujem - egg hlien a silne bolesti, mozno sa nam podari byt s partnerom zajtra vecer, ale to uz bude po "funuse". Tak snad spermi zo vcera vydrzali, hoci uz po tolkom snazeni, ani nedufam :/

barus26
24. sep 2020

@sylvia_123 spermie dokazu vydržať v dobrom prostredí aj 5 dni.. takze keď ste mali včera sex a dnes je ovu jasne že vydržia. Ja som tak tiež otehotnela. držím palce

sylvia_123
autor
24. sep 2020

@barus26 Dakujeeem 🙂 Keby sa tak postastilo 😍 len uz zacinsm byt skepticka po tolkom case.

barus26
24. sep 2020

@sylvia_123 nám to trvalo 2,5 roka... treba veriť

sylvia_123
autor
24. sep 2020

@barus26 Gratulujem! Oplati sa cakat, si dokazom 🙂

zuzana111984
24. sep 2020

@sylvia_123 no ja ti neviem, ja mavam hlien hadam uz na 12d (29 cyklus) a bolesti na 14, a podla ovu testov mi vysla hadam az na 17-18d cyklu. Vyse roka sme sa pokusali okolo toho 12- 14 dna a nic, az kym som to podla tých testov nezistila, preco to neslo. Takze nemusís mat zajtra po funuse, kludne na to vhupnite 😊 Neviem ako dlho sa pokusate a co ste riesili, pripadne skus poprosit gyn. o folikulometriu, nech ti od nejakeho 12teho dna sleduje vajicko a on ti povie kedy presne mas, pripadne zisti ci praska, ak nie, nato by stacila injekcie. Verim, ze sa vám to podari, hlavne sa nestresuj a pozitívne mysli 😉

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre