Ahojte. Zacnem asi tak, ze deti uz mam, nejako sme uz neplanovali dalsie. Dlhe roky to mame tak, ze ak je prerusovany styk, tak len 2-3 dni po ms a potom v tom tyzdni pred ms. Plodnym sa snazime uplne vyhnut. Deti boli vzdy len planovane a poznam aj tabletku PO, avsak to som zobrala asi 2x v zivote. Od posledneho porodu mam pravidelny 30/31DC a podla priznakov viem, ze ovu mam 17/18/19 DC (hlien,bolesti prsnikov, obcas podbrucka a velka unava). Stalo sa nam teraz, ze pri tom nechranenom styku muzovi daco malo uslo, snad 1x v zivote co viem 😃. Bol to 9DC a brala som to, ze ok nedam si tabletku, ved mam ovulku za 8-9 dni, co teda si myslim, ze nemozu spermie naozaj uz prezit. Lenze podla hlienu,bolesti a unavy som mala ovulku zo vcera na dnes a to bolo nieco medzi 5-6 dnom, jak na potvoru🙈. Je mi jasne, ze ak sa daco stane, uz s tym nic neurobim, nejdem sa tu stazovat. Zaujima ma, ci aj zo styku 5-6 dni pred ovu je fakt sanca otehotniet, alebo len taka, ze skor raritna? Lebo vsade pisu, ze sparmie sa mozu dozit aj 5, niekde aj 7 dni. Ale zase to asi len v extremne vyhovujucich podmienkach, nie? Realnejsie je cca 3 dni, dufam 🙏😀. Vopred dakujem, za normalne komentare 😉.
U mna nie. Aj 4 dni pred ovu bolo este ok, aleeee...raz bolo z toho dievcatko. Len som netusila po covide, kedy vobec ta ovu bola, lebo ani teplota nic neukazovala. Vystupila mi az na 25 DC a to uz bol pozitivny tehotensky test. 5-6 dni pred ovu je podla mna mala sanca...ja bezne mavam ovulacny test poziyivby na 17-ty den cyklu, ovu 18-19-20-ty den, 10-ty den cyklu je fakt bezpecny u nas.
Dceru mam zo sexu 7 dni pred potvrdenou ovulaciou u gynekologa.
@veronikaszabova a šli ste naplno?
Ja som mala (síce biochemické) so sexu 5 dni pred ovu - meriam Bt
Bude tak, ako má byť 🙂 Môj názor - mužovi ušlo prvýkrát v živote, zrovna v tento cyklus sa ti posunula ovulka. Zvláštne náhody 🙂 Podľa mňa niekto "tam hore" má s vami ešte isté plány. Daj potom vedieť 🙂
Tiez mavam ovulaciu zvycajne 15.-17. den cyklu a stalo sa mi, ze som otehotnela zo sexu, ktory bol 9. DC. Viem to urcite, ze z tohto, pretoze vtedy nam to tak vyslo, ze to bol jediny v mesiaci.
No vidim, ze asi budem horsie spavat najblizsie 2 tyzdne 😃 ta blba neistota,aj ked teda ja verim, ze na 90% to nebude uspesne, lebo je to asi fakt len ojedinele, ze sa takto zadari. Aj ked teda zopar Vas tu je takych, co sa postastilo 😊. Osobne kebyze planujeme,tak som velmi stastana a vdacna, ale tentokrat dufam v opak. Moja chyba, mozno som mala predsa len risknut tabletku PO, ale tak moja hlupost...vsak ked tak napisem,ako som dopadla.
@alchemilkazltozelena ano
Akurát som na teba dnes myslela, ako to dopadlo?
Aj mna by to zaujimalo...🙏
Nie som tehu, ale teda mala som zvlastnu ms, taku som este nemala. Tak dufam,ze len nejaky hormonalny vykyv a nabuduce uz bude vsetko ok.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Je fakt len veľmi malá šanca .