Ahojte snažilky, chcem vas poprosit o radu, čo by ste robili na mojom mieste, s manželom sa snažime o dieta rok, zatial neuspesne, mám 32 rokov. prácu sice mám, ale mam stresy z mojho šefa, neustale nove ulohy, v praci ma nema ani kto zastupit atď, a este jeho poznamky, že nemožem otehotniet, lebo nemá za mňa náhradu. Naskytla sa mi nova pracovna ponuka, tak neviem, ci ju zobrať, alebo len zotrvat v starej a cakať kedy otehotniem, a pojdem na matersku. Ďakujem.
odišla by som do novej práce 🙂
Aj ja by som išla do novej🙂 veď aj keď otehotnies tak nárok na materskú mať budeš a často krát presne toto k tehotenstvu pomôže
@sisipredaj nuž skús zmeniť prácu a 2-3mesiace sa prestaň "snažiť"....práve to "nesnaženie" veľa krát pomôže....prestať sa upínať na jednu vec a vypnúť.....
@sisipredaj jednoznacne zmenit prácu. Tiez som mala pracu,kde som bola na vsetko sama,nemal ma kto zastupit a este aj sef mal podobne poznamky ako ten tvoj. Zmena ti velmi prospeje
Skus sa uvolnit.. spomal tempo v praci, ak to nepojde, zober radsej novu pracu.. a plodeniu nechaj volny priebeh, netlacte na pilu.. inak po roku mate narok na vysetrenia.. necakaj.. nam sa nedari takmer tri roky a na vysetrenie sme isli az po takmer 2 rokoch.. keby sme isli vcasie, mohli sme mat za sebou omnoho skor vsetky zakroky, diagnozy, liecby.. teraz sa nam kvoli tomu natahuje cas
@sisipredaj ja radím zmeniť prácu. Ja mám tiež šéfa chuja...najviac ma nahneval tak, že keby som už nevedela že som tehotná, na druhý deň dávam výpoveď. My sme sa začali snažiť v auguste a povedala som si že keď sa nepodarí do konca roka, prácu zmením. Našťastie sa podarilo 🙂
Teraz za mňa hľadá náhradu a nedarí sa, furt mi hovorí že neodídem na materskú dokým nebude náhrada. Ja už ho mám ťažko v .... Len sa usmejem a poviem si Neser ma lebo od zajtra som PN 😂
@sisipredaj ja som odišla z práce na dobu neurčitú presne kvôli tomu
@sisipredaj ako ste dopadli?
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
"nemôžete otehotnieť" no cez papulu by som mu dala, to nie je tvoja vec, ak nemá náhradu 😀 utekaj za lepšou prácou, držim prsty