Baby, podarilo sa niektorej z vas otehotniet aj napriek tomu ze ste mali take viac stresove obdobie?
Máme teraz dosť vypäté obdobie doma - ja to ešte znášam ok, ale muž je hotový, schudol, stále je unavený....a teda ideme naplno každý mesiac a vyslovene cez moje plodné dni a nič, stále negatívne testy, takže má to svoj vplyv podľa mňa....
Nie - 1,5 roka stresu a nic. Potom dva mesiace pohodove a ten druhy mesiac to vyslo. Tyzden pred tym som si povedala, ze uz na to nebudem mysliet a zvolnim. Aj keby to malo trvat este rok, tak v poho. Tak som bola uprimne nastavena. Plodne dni sme nejak neriesili 🙂
A ked ten mesiac ked mi to zacalo byt jedno som otehotnela.
Takze stres bol brzda velka.
Nie. Musela som nato úplne zabudnúť. Veľmi som sa trápila, pretože sme o prvé dieťa prišli a veľmi rýchlo som chcela druhé nedarilo sa nám ako by som chcela. Však na určitý čas som úplne zabudla povedala som si bude ako ma byt a príde to v pravý čas a buuuummmm. Ma skoro 18 m. 🫶 držím palce
Tiez sa nad tym zamyslam lebo ved vsade sa pise ze co sa nedari a komplikuje, choroby, za vsetko moze aj stres. Ale no nestresuj sa v dnesnej dobe... 🤔 tiez stresujem v kuse, kortizol nie je dobry ale tak neviem ci sa da na to zabudnut ...
@vazky_a_motyle ved toto...lahko sa povie nestresuj, ked stale nieco...
Aj ja som tento mesiac zvolnila nesledujem podné dni ani neriešim tak uvidíme ale stresu mám dosť aj tento mesiac tak to nechávam tak ke´d má prísť príde. predošlé mesiace 3 zaradom sme sa snažili počas plodných dní a nič.
tak vyzera ze sa nam podarilo aj napriek miernemu stresu...myslite ze ten stres ho mohol nejak nedajboze ovlyvnit/poskodit ? este mam sice par dni do MS ale uz mi vysiel slabucko pozitivny
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Mne nie