Dobrý deň mal už niekto tieto baktérie ako sa ich zbaviť a dá sa na to otehotnieť? Mám aj PCO prosím o radu ďakujem
@horvathiova mate ss
Aj ja som mala streptokoka v tehotenstve ,tiež mi vraveli že mi budú podávať antibiotiká pred porodom. Začala som užívať tinktúru z kapucínky a vyliečila som sa.Pred porodom som žiadny streptokok už nemala.
Viridujuci streptokok je bezna flora dutiny ustnej.
Síce nie som tehotná ale streptokoka mi zistili aj pri vytere z nosa a aj pri vytere z konečníka takže tu pliaga som mala rozlezenú v tele. Vybraté 3 atb plus 3 atb kvapka. Nepomohlo nič, kúpila som si tinktúru z Kapucínky a PD vtedy mam pokoj. Určite ju skús.
@zenazaba ja mám streptococcus viridans je to vážne alebo je to bežné?
@horvathiova bezna flora. Ak mate ale operovane srdce, dbajte na to, aby ste mali riadne osetreny chrup. Pre kardiakov moze byt nebezpecny. A tiez neuzivajte drogy 😄
@zenazaba ďakujem za odpoveď 😊
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@horvathiova mne zistili streptokoka (nie som si ista, ci to bol presne ten isty typ ako u vas) v ramci tehotenskych poradni, v 35.tyzdni alebo tak nejako sa robia tie testy, vysiel mi pozitivny, nic to neovplyvnuje, iba pred porodom sa dava infuzia navyse, aby sa babatko pri porode neinfikovalo ......ale absolutne mi nesposoboval v tehotenstve ziadne komplikacie ..... takze otehotniet by sa vam malo podarit
skor problemom k otehotneniu moze byt PCO, ale kamoska mala, dlho sa snazili, ale nakoniec sa podarilo tiez
drzim palceky🍀
ved skonzultujte s lekarom, ten vam najlepsie poradi