Ahojte..s druhom sa snažíme o dieťa uz 7cyklus. Tento mesiac ma relativne dost skoro zacali pobolievat prsia a stale viac sa to stupnuje. Mam este 6 dni do MS a prsia ma bolia prakticky od 3dp ale dnes uz nehorazne. V strede su tvrde, bradavky ma abnormalne bolia ale teraz sa uz pridala aj bolest ked som v klude, obcasne akoby krce alebo tahavé bolesti raz z boku raz zhora. Mam uplne navreté, vyslovene horuce, pocit akoby som mala zápal alebo silnu svalovku. Moze to byt priznak tehotenstva? testovat este nechcem, az v den MS. Prosim, skusenosti hlavne.. nie vysmechy a ironiu. Dakujem 💐
@pininka1 ja este nemam dieťatko a odkedy sa snazime som si uz nahovarala kadeco ale toto je extrem, obcas ni je do placu od bolesti. Takto ma nikdy v zivote neboleli.. nevies nieco po com by sa mi ulavilo? kupila som si dnes alchemilku ale nejak mi to nepomaha.. dakujem za odpoved, dufam, ze to bude tehu a nie nejaka choroba..
Zial nic ti neulavi, ale postupne to prejde. Ja som tiez az plakala a myslela som ze si ich odrezem. Viem ze zeny si davaju kapustove listy do podprsenky ale ci to ozaj pomaha neviem
@pininka1 boze.. takze to naozaj moze byt? ah uz len vyckat tyzde. a urobit si test.. ak to nebude tehotenstvom idem na preventivku lebo tato bolest sa vymyka normalu
Mne vzdy ukazal test aj nez mi meskalo, ja by som si na tvojom mieste urobila
@pininka1 skusim mozno zajtra, pozajtra.. velmi som zvedava, hodim sem potom vysledok 🌻
Môžu to byt hormonálne zmeny veľmi dobre sú kvapky Mastodynon mám vyskúšané
@macikovaiveta dakujem, ak to nebude tehotenstvom, letim ku gynekologovi. Celu noc som nespala kvoli bolesti
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ano, ja som toto presne mala v kazdom tehu. Ani test som si nemusela robit.