Liečim sa na štítnu žľazu,mám ju 3,...aj niečo(neviem presne,len pred 3mes.bola hodnota 4,26...a plánujem tehotenstvo.Myslite že Euthyrox 50mg mi môže spôsobiť neplodnosť? Čítala som diskusie z roku 2012 a tam kočka kritizovala tabletky,že sa jej pri nich nepodarilo otehotnieť až kým ich nevysadila... Máte skúsenosti?
@petinkaaa ďakujem zlatík za info
No ja nie som lekar, ale euthyrox sa berie preto, ze tvoja stitna zlaza ma znizenu funkciu a nevladze vyrabat dostatok hormonu, cize euthyrox ho doplna na idealnu hladinu. Neschopnost otehotniet
(pripadne problem v tehotenstve a ine) moze sposobit prave to, ked ho neberies a hormonu nemas dost. Jedine, ze by ta baba mala nejake vynimocne vedlajsie ucinky, alebo uplne zle nastavenu liecbu, ale som len laik.
@katarinkalilly ahoj no ja som mesiac po zacati uzivania otehotnela...medzi detmi mam 6 rocny rozdiel...
@ipetka aj si užívala vitamíny ci len na štítnu žľazu lieky?
Čože?😂😂😂😂
Šak so zlou stitnou neotehotnies. Liek ti dá stitnu na poriadok..brala som ho pred aj počas tehotenstva.
@katarinkalilly niee ja som len ten euthyrox 50 a po mesiaci som si zrazu uvedomila ze mi nedosla menstruacia a zrazu bam...
@ipetka super ❤️ s týmto si ma veľmi potešila
@katarinkalilly rado sa stalo..ono je to moja skusenost netvrdim ze je to tak u kazdej baby ale my sme v podstate chceli surodenca ked mal starsi uz rok..a nedarilo sa 5 rokov a zrazu som bola po nasadeni liekov tehotna
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@katarinkalilly ja beriem 75mg liečim sa už asi 20 rokov a mám uplne bezproblémovo dve deti, takže lieky isto nespôsobujú neplodnosť