Ahoj baby snazilky ... Chcela by som počuť od váš názor ... Hlavne tie ktoré beriete lieky na štítnu žľazu ... Ja beriem lieky na štítnu žľazu už od mojich 12 rokov ... Mám ju sledovaní každý rok dvakrát ... Zatiaľ sa len snažíme na začiatku o bábätko preto by som sa nerada plasila alebo unáhlene závery ... Ale baby ktoré máte štítnu žľazu mali ste problémy s otehotnením ... Ďakujem za každú odpoveď ... Inak prajem vám nádherné sviatky a hlavne veľa zdravia to je najdôležitejšie 😉
@maciatkolulu ďakujem moc za odpoveď potešili ste ma a gratulujem k detickam 😉
Ahoj, mne vyoperovali celú SZ pred pár rokmi. Podarilo sa nám na druhý krát. Akurát chodím každý mesiac na krv a na začiatku tehotenstva mi navyšovali dávku. Po pôrode by sa mala opäť znížiť. Držím palce.😊
mam hypotyreozu, mala som 1x spontanny potrat a 2x bezproblemove tehotenstvo, otehotnenie vzdy uplne hned.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@simona966 ahoj,mám hypotyreozu,beriem 112a mám tri deti,všetko na prvý šup na môj vkus až prirýchlo 😉a aj tebe šťastné a veselé