Ahojte baby rada by som sa opýtala či tu nejaká z vás otehotnela aj napriek tomu že sa lieči na štítnu žľazu a berie lieky… nedávno mi zistili štítnu a mám strach že nebudem môcť otehotnieť v budúcnosti. Ďakujem vám za odpovede 🫶😇
@doda2002 moja sestra má problémy so štítnou a má 4 deti, otehotnela vždy na prvý šup
Tsh musíš mat okolo 2, led bude moc nízke alebo vysoké vtedy je problém otehu
@doda2002 neboj sa,mne dr povedal že budem mať problémy otehotnieť a teraz mám tri deti, prvé aj druhé boli na prvý krát a tretie sa nám podarilo ❤️,štítna mi vôbec nefunguje,beriem lieky,,,aj pred tehu som brala
Liecim sa na SZ uz 7 rokov a vdaka liekom, ktore mi predpisali som otehotnela a nasledne aj donosila zdrave deti...
@barus26 ahoj a co si este brala na podporu?
@stellarstar
@stellarstar Prosim a preco to tsh ma byt pod 2? Nechapem ja mam dost vyssie😢dakujem
@ninabr lebo keď je vysoké má vplyv na otehotnenie
@barus26
@stellarstar baby mne povedala moja gyn ze to mam zo stitnej zlazy (to pcos) mam aj vysoke tsh mam euthyrox ale moja endokrinologicka povedala ze s pcos stitna zlaza nema nic spolocne😢😢😢som zufala! Co myslite? Upravi sa menstruacia po euthyroxe alebo aku mate skusenost prosim?
@barus26
@stellarstar alebo mi prosim napisete ako to mate vy? Mozete aj do spravy dakujem♥️
@ninabr pcos s štítnou podla mňa nemá keďže pco sa týka vaječníkov ale z druhej str je to nejak " prepojené " keďže štítna ma vplyv na cyklus. Skúšala si myo-inositol s d-chiro inositolom? Aspoň na to pcos.
Mala som kolegyňu ktorej dcéra roky nemohla otehotnieť práve kv tomu zvýšenému tsh ale nevedeli o tom až jeden dr jej urobila testy na štítnu. Nasadili jej liečbu a potom otehotnela. Ako dlho užívaš euthyrox?
@ninabr mne sa ms neupravila keďže sa upravilo tsh. Hlavne prečo je nepravidelná ms sú tie pcos.. Ja kým som otehotnela prvýkrát tak sme sa potrápili, trvalo to 2,5 roka a druhýkrát som otehotnela úplne nečakane ked mala prvorodena 11 mesiacov. V ten mesiac sme s mužom jeden jediný raz mali sex😀
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@doda2002 ja mam hypotyreozu, liecim sa uz 13 rokov. Beriem celkom vysoke davky Lthyroxinu. Chodim pravidelne na kontroly a lieky poctivo beriem kazdy den, cize krvne vysledky mam vdaka tomu v norme. Otehotnela som vzdy pomerne rychlo a mam 2 deticky. Cize chcem Ta povzbudit, ze tie problemy so stitnou nie su vobec prekazka k tehotenstvu, pokial je dodrzana liecba 🙂 prajem vsetko dobre🍀