Ahojte, mám 32 a manžel bude mať 38. Nedarí sa mám vyše roka otehotnieť. Ja som v poriadku, manžel ma terazoospermiu 2%. Ma zmysel v takomto veku spolu s diagnózou skúšať stimulovany cyklus alebo radšej rovno ísť do CAR na IUV, či rovno IFV ? Máte niektorá skúsenosti ? Ďakujem
@gejb áno presne tými tabletkami. Práveže ja ovulujem pravidelne, akurát manžel ma zlý spermiogram. Takže asi rovno CAR, lebo by to bola strata času, že ?
No a naco ich budeš brat ked ovulaciu máš ? Tu nepotrebuješ stimulovať keď sama prebieha... na vašom mieste by som navštívila CAR mech vám spravia komplexnejšie vyšetrenia (aj u teba môže ešte niečo vyskocit, ale nemusi) a podľa toho uvidíte...
Zatiaľ neordinuj muzovi vitamíny...
Pocet stimulacii za zivot je limitovany. Zvysuje sa vyrazne riziko rakoviny vajecnika. Robia sa cysty. Ked je problem v muzovi, nevidim dovod riesit teba... skusit IUI a ak nie to, tak IVF...
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Stimulácia cyklu myslis tabletkami Clostilbegyt ? Ta je na to aby ti dozreli vajíčka a mala si ovulaciu ...ak si úplne OK ako pises, ovulacia u teba prebieha prirodzene tak to veľmi nemá zmysel....
Alebo ako si to myslela?