Ahojte baby chcem sa opýtať či niektora mala stimulaciu vaječníkov ktorá otehotnela ,lebo mám taky problém že sa mi netvoria vajíčka brala som clostilbegyt žiaľ nepomohlo mi to vobec,chcem sa opýtať či sa dá stimulacia ale bez ifv ...Dakaujem
@janinuska mám sa rozhodnúť na ifv neverím že sa to nedá :/ keď hovoril že stimuláciou sa tvoria vajíčka a ja potrebujem niečo iba na dozrievanie inak.vsetko mám v poriadku tlacia Má.iva na ifv chodíme do kosic Heliose neviem nejak nesom spokojna stále to ísť hovoria brala som clostilbegyt a netvorili sa mi vôbec..tam sa striedajú dr.jeden hovorí nieco ine aj druhí :/
Vraj fytosoja je náhrada clostilu, prípadne Inofolicu, alebo kvapky Gynex
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
No neviem, z vlastnej skúsenosti, gynekolog neplodnost vobec nerieši a posiela do CAR a tam ma hned na prvej konzultacii tlačili do IUI so stimulaciou vaječnikov. Skús sa opytat v CAR, že nechceš ivf ani iui, že chceš len stimulaciu vaječnikov, však tam za všetko platiš, tak by mali vyhovieť.