Stihli sme to?

96sofia96
19. jún 2024

Dobrý deň, v pondelok som bola prvýkrát na folikulometrii - DF 17,8 mm; utorok ráno cca o 9 tej 20 mm; dnes už folikul nie je, vraj už ovulacia prebehla. Pohl.styk sme mali sobota, pondelok, utorok. Myslite, že sme to stihli? 😁
Mám PCOS a doteraz som ovu asi nemala, ale od marca mám nastavenú liečbu od endokrinologa, tak asi to zabralo 🙂

magic08
19. jún 2024

uvidis o 2 tyzdne

barus26
19. jún 2024

@96sofia96 no stihli ste to určite. Ale to žiaľ neznamená aj to, že sa to podarí. Držím palce. Sama mám PCOS takže viem čo to je.

domka222
19. jún 2024

Aj keď ste stihli, šanca že sa to podarilo je vo väčšine prípadov nižšia, ako že sa to podarlilo

bambulka711
21. jún 2024

@96sofia96 nehnevaj sa, ale túto otázku považujem za zbytočnú 🙈

sisska96
22. jún 2024

Odkiaľ to máme vedieť. To že si mala ovuláciu, nemusíš byť hneď tehotná na prvý pokus

markus239
25. jún 2024

Ahojte myslite ze by nieco z toho mohlo byt ? 15.6 sme maly styk ale az vecer .. od cca 9 hod do cca 20hod som v ten den pociťovala strasne pichanie na lawu stranu ktora sa pocas dna do vecera stupňovala .. ked sme mali styk bolest uz nebola taka silná ako pocas dna .. 13 v noci cize 14 00:30 sme tiez mali styk .. cize den den a pol pred tym ako to silne pichanie sa spustilo co si myslim ze bola urcite ovu ..
co myslite mohlo sa zasadiť ? Nechcem byt zbytocne naivná ci ked to pichanie prestalo a mali sme styk ci to este nieco mohlo udiať 🙂 dakujem za kazdy nazor

96sofia96
autor
27. jún 2024

@markus239 čítala som, že spermie prežijú určitú dobu v ženskom tele, čiže pokial ste mali styk tesne pred ovuláciou, tak je možné, že k oplodneniu dôjsť mohlo 🙂 a ďalším stykom ste tomu určite nemohli ublížiť

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre