Dobrý deň, v pondelok som bola prvýkrát na folikulometrii - DF 17,8 mm; utorok ráno cca o 9 tej 20 mm; dnes už folikul nie je, vraj už ovulacia prebehla. Pohl.styk sme mali sobota, pondelok, utorok. Myslite, že sme to stihli? 😁
Mám PCOS a doteraz som ovu asi nemala, ale od marca mám nastavenú liečbu od endokrinologa, tak asi to zabralo 🙂
Aj keď ste stihli, šanca že sa to podarilo je vo väčšine prípadov nižšia, ako že sa to podarlilo
@96sofia96 nehnevaj sa, ale túto otázku považujem za zbytočnú 🙈
Odkiaľ to máme vedieť. To že si mala ovuláciu, nemusíš byť hneď tehotná na prvý pokus
Ahojte myslite ze by nieco z toho mohlo byt ? 15.6 sme maly styk ale az vecer .. od cca 9 hod do cca 20hod som v ten den pociťovala strasne pichanie na lawu stranu ktora sa pocas dna do vecera stupňovala .. ked sme mali styk bolest uz nebola taka silná ako pocas dna .. 13 v noci cize 14 00:30 sme tiez mali styk .. cize den den a pol pred tym ako to silne pichanie sa spustilo co si myslim ze bola urcite ovu ..
co myslite mohlo sa zasadiť ? Nechcem byt zbytocne naivná ci ked to pichanie prestalo a mali sme styk ci to este nieco mohlo udiať 🙂 dakujem za kazdy nazor
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
uvidis o 2 tyzdne