Ahojte. Tento mesiac som prvý krát sledovala ovulku pomocou testou. Nemám s testami vobec skúsenosť, vopred sa ospravedlňujem, ak budem znieť ako úplný debil 😁
Od stredy som mala bolesti vaječníkov aj ťahavý plodný hlien, tak sme sa vecer pomilovali. Test však nebol pozitívny, štvrtok test negativny, piatok som netestovala, a v sobotu som mala silnejšiu čiarku ako pred pozitívnym testom, tak sme hneď išli na vec 😁 Avšak večer už slabla, dnes je taktiez slabá, ani náznak, že by išla silnieť. Predpokladám, že pozitívny by bol teda v piatok. Myslite, že napriek tomu, že som nezachytila vrchol testovania sme sa trafili do ovulácie? Dnes už nemám vobec bolesti, už včera boli miernejšie, hlien taktiez ústava. Dúfam, že sme to veľmi nepresvihli, a budú stačiť aj tie dva pokusy 😕 Ďakujem za Vaše názory 🤍
Streda a sobota je ok. Ak sa má podariť, tak stačilo.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj, zelam Ti uspech, ja len aby si nebola sklamana ked to nevyjde, lebo aj pri dvoch zdravych ludoch a idealnych okolnostiach to otehotnenie niekedy trva o dost dlhsie nez jeden cyklus. Ked teda skusate prvy krat (z popisu to tak vyznieva)...
Akokolvek, kazde cca dva-tri dni je aj odporucana ta dostatocna frekvencia v priebehu plodnych dni (nielen), takze by to mohlo stacit. Drzim palce.