Prosím o radu. Pred cca 4 rokmi som podstúpila sterilizáciu.No nastala zmena a chcela by som ešte jedno dietatko. Viem ze v tomto prípade je možné umele oplodnenie. Volala som ohľadom toho svojej dr a ta mi dala nádej, vraj v BA by mi vedeli vykonať zákrok kde by mi vajcovody sprechodnili.Mate prosím nejaké skúsenosti,poprípade rady? Ďakujem.
@anjelicek26 a neviete mi povedať aký typ sterility mala urobený? Ďakujem
@anjelicek26 tiež by ma zaujímalo kde jej znovu spriechodnenie robili ,ak teda viete 😊
@simina1990 my sme na severe nemecka, takze tu na lokalnej klinike...aky typ netusim, len viem, ze boli prerusene a ze to nejako nadpajali nanovo... dlha cesta to bala za babom, tiez tam bol druhy manzel a silna tuzba po spolocnom dietati.
@anjelicek26 hmm..Ďakujem veľmi pekne . Musím začať patrat
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Mam znamu, ktora si vajecniky dala nanovo spriechodnit. Rok sa nesmeli snazit a aj potom sa vajicko uchytilo vo vajecniku - mimomaternicove. Ci to bola nahoda ti nepoviem, ale kedze mala 42, isli potom na umele a uz necakali... v 44 porodila zdravu dcerku... kedze je to reverzny zakrok, tiez ho budes platit sama... neviem, ci to IVF ked si to zratas nebude aj lacnejsie...