Ahojte dievcata
V sobotu prisiel moj manzel domov po tyzdni a hned sme mali sex , vsetko dal dnu, ja som akurat vtedy bola 4 dni pred ovulaciou podla kalendara. Mavam pravidelny cyklus a aj ked si nerobim ovulacne testy sedi mi to podla appky. Vzdy mavam ovulacny hlien a podobne. V pondelok som bola na preventivke u dr, ktory mi bral ster z krcka a dneska je streda a stale mam mierne krvacanie. V pondelok po vysetreni som mala jasno cervenu krv na toaletnom a aj na nohavickach, nie vela , ale ako ked zacina menzes. A utorok a dneska mam stale sfarbene , nie jasno cervena, ale skor do hneda alebo slabo ruzova ako ked konci menzes. Moja otazka znie, nemohlo toto vysetrenie narusit nejak oplodnenie vajicka ak by sa to malo podarit ? Aj to jemne krvacanie aj zasah do krcka?
jeeeej škoda že si anonym, ja som to takto mala pred 3 rokmi a nie, nič sa nestalo, práve riešime nástup do škôlky 😂 daj potom vedieť či sa podarilo 😉
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Krvácanie po stere je normálne
A neviem ako myslíš ako mohlo toto narušiť oplodnenie. Ster sa bral z krčka a vajíčko máš hlboko v materncici