Ahojte všetky snažilky, maminky a budúce maminky.
Zakladám túto tému pre všetky tie, ktoré začínajú so snažilkovaním ako MY (manželík a ja) a majú z toho veľkú radosť.
A tie, ktoré sú už "v plnom prúde snažilkovania" posielam veľa, veľa úspechov 🙂
😒 už som sa obávala, že tu budem sama. Ale to je super, že nie. Takže tiež začínate snažilkovať?
No, tak snazime sa prvy mesiac....tak som zvedava ako to dopadne 🙂 bojim sa, aby nebol problem otehotniet...beriem teraz prvy mesiad Duphaston, lebo som malaval "mrchu" ako ju tu volaju kazde 2 - 2,5 mesiaca otras na nervy...cysty ziadne, vraj mam jedneho hormonu menej...taaak dufam, ze sa to tymto poriesi a onedlho bude rast brusko 🙂 Bude to prve babosko....taaaaak sa strasnse tesime...aj ked vraj na to netreba tak intenzivne mysliet...no da sa to? 🙂 🙂 🙂
Boooze pisem ako retardovana prepac...inak som normalna.... 😅
Tak to sme s tým snažením na rovnakej úrovni. Tiež sme začali tento mesiac (vlastne už aj v januári, ale to sme vedeli, že sa to ešte nepodarí, pretože sme prepásli tie plodné dníčky 😉 ). V mojom prípade mrska chodí ako hodinky, užívala som HAK asi rok a presne v januári 2008 som ju vysadila. Vsetko bolo ok. Ja mám problém so štítnou žľazou (znížená funkcia), ale bola som minulý piatok na kontrole a dr. znížila mi dávku liekov 🙂 , tak by sa to mohlo zlepšovať. Tento mesiac sme sa tiež veľmi snažilkovali, takže niekedy okolo utorka (budúceho týždňa) by sa malo ukázať, že do akej miery to snaženie bolo 😀 😀 😀 . U nás to bude (dúfam, že čoskoro) tiež prvé bábätko, tak sa teším, ale naskôr si vychutnáme to naše tehuľkovanie, ktoré čoskoro určite príde, že? 🙂 🙂 🙂 Musíme byť VEĽKÉ optimistky
A tiež píšem ako retardovaná ... ale veď nikto nie je ideálny, no nie? 😀
Ten Duphaston je v tabletkovej forme?
Noooo ja som si povedala, ze tento mesiac sa nebudem stresovat a uvidime...snazime sa snazime....aj sa nejak obmedzujes? nepijes napr. kavu, alhohol...merias si bazalnu teplotu? ja zatial nie...nechavam tomu volny priebeh...juuuuj tak keby sa Vam to podarilo 🙂 a nam tiez 😀 Test mas uz kupeny? 😝
Ano Duphaston je v tabletkach...ale beriem ho len od min. utorku - doktorka mi kazala 11. az 25. den po zacati posl. menstruacie rano a vecer 1 tabletku a zatial v pohode...necitim nejake zmeny...a vraj keby som aj otehotnela, tak to ma podporovat a vyzivovat plod a udrzat ho...cize nie je skodlivy...
Presne tak, netreba tomu venovat prilis vela pozornosti. Myslim, ze nijak extra sa neobmedzujem 😎 .
Kavu pijem jednu za den (to si myslim, ze je v pohode), alkohol len prilezitostne (ale uplne v normalnej miere) .... a na meranie bazalnej teploty nemam cas a pravdupovediac ani chut. Tiez sa snazim tomu nechavat volny priebeh 🙂 . Testik mam, minuly mesiac mi mrcha meskala 3 dni (tak som si kupila vyhodne balenie 2 v 1) a jeden mi ostal. A ten bude urcite s // . A uvidis, aj budeme tehuľkovať spolu 😅
Takze ak by sa Vam podarilo, mohlo by to plod udrzat. 🙂 Super... Drzim palceky, aby Ti zabral a vsetko sa upravilo tak ako ma 🙂 . Inak ja som asi od minuleho leta zacala uzivat Calibrum baby plan a kyselinu listovu, tento mesiac som si nekupila dalsie balenie, ale asi by som znovu mala 😵
Juuuj to by bolo super 😀 ale nejak mam taky pocit, ze v mojom pripade to nebude hned tento mesiac 🙂 uz si sa predtym zapajala do nejakych for?
Tak ked to nebude tento mesiac, tak buduci... alebo dalsi. Pride to v pravu chvilu, uvidis 🙂 . A do ziadneho fora som zatial nepisala, lebo som sa na ziadne necitila. Preto som zalozila prave toto ... Mam radost z toho, ze sme v zaciatkoch a da sa popri tom pokecat o vselicom, co zivot so sebou prinesie,no nie? 😉
Ja tiez beriem kyselinu listovu...pomaly koncim balenie...neviem ci to mozem brat jedno za druhym....to prve malo 60 tabliet...ale asi ano, opytam sa pripadne v lekarni...
Myslis ako kazdy mesiac? Myslim, ze ano, nemalo by to uskodit, je to len doplnok a ak by prislo babo, je to len plus 🙂
Tak tak je to fajn, ze si ho zalozila....Ja som pozerala, prebehla ocami viacere....ale tiez som sa na ziadne necitila a ked som videla to Tvoje - nase🙂))) tak to nejak prislo samo...mala som pocit, ze musim odpisat 😉 😉 a mozem sa opytat z ktorej casti SR si? nie je to nic podstatne...len som nejak zvedava....🙂))
tiez si myslim, ze kyselina listova je len plus...
Super, ze sme si nasli spolocnu temu 😀 , som z Mt a mame tu poriadne vela snehu
Urcite ano 🙂
🙂 🙂 takze vela snehu, no my to iste a snezi, snezi...ja si kurim v krbe....tak je to OK...mala by som zehlit, taaak sa mi nechce...mozem sa Ta opytat, po sexe robis aj nieco specialne ako "nohy hore" a tak 😒 a ako casto sa snazilkujete? citala som niekde, ze je dobre kazdy 2 den inde ze hocikedy a tak...teda nemusis mi odpovedat....
Idem sa pomalicky presunut domkov (pretoze pisem z prace). Neviem, ci sa mi dnes este podari nazriet, ale zajtra rano urcite. Tak zatial Ti zelam pekny zvysok dna 🙂
ok tak pekny den prajem...ja zajtra budem na nete asi len rano do cca 9.00 hod. a potom az vecer...tak zatial!
😀 😀 😀 neviem preco, ale tie "zvlastne praktiky po sexe" ma privadzaju do vybuchov smiechu. Nic take nerobim 😉 . A snazilkujeme vzdy, ked mame na to chut a myslim, ze to zatial nie je potrebne uhanat do nejakych nacasovanych extremov. A v pohode sa pytaj 😉
ok, tak zajtra a vela chuti do zehlenia 😎
Mas pravdu, tiez si myslim, ze je to trosku chore....mozno su to tie "neskorsie stadia" ked uz prichadza zufalost, ze stale nic....aaale my OPTIMISTKY, nam sa to podariiiii 😀 tak este raz pekny den...
Dobre ranko Ivulaa 🙂
...Teba to zehlenie poriadne zmohlo 🙂 alebo zeby snazilkovanie? 😀
ahooooj Alfa🙂
prepac, vcera som bola cely den prec, mala som nejake vybavovacky....ale dnes som cely den na prijme🙂)) Ako sa dari? Okrem ineho som si kupila vcera testy🙂))) jeden som si spravila - nevydrzala som to 😀 ...a zatial nicivo 😖 ....hmmm....ale aj tak by to bolo este skoro....
Haloooo halooooo.... 😖
Ahojte, aj ja sa k vam pridavam. My sa tento mesiac zaciname tiez "snazilkovat". Vsetko nechavame na nahodu, len som si vypocitala plodne dni. Drzim vam palce. 😉
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ahoj, ahoooj pridavam sa🙂