Ahojte snažil ký a tie co ste navštívili reprodukčnu imunológiu chcem sa vás spýtať či sa vám niektorej stalo to ze vám z reprodukcnej imunologiii nasadili lieky nie pred počatím dieťatka ale až po pocati dieťatka... Pri prvých odberoch mi povedali ze mi nasadia lieky pred počatím a pri druhých odberoch mi povedali ze až keď zistím ze som tehotná tak sa mam ohlásiť! Tak teraz neviem ci som. Ja debil a mam už z toho pocit ze je to len všetko na základe zárobku... Alebo. nemám žiadnu takú diagnózu kde by mi vedeli nasadiť lieky.. Dakujem za prečítanie a odpovede
@matullienka tak ja som zostala po prvom odbére tehotná. A to ma hneď zvovzila doktorka ako som si dovolila zostať hneď tehotná keď nemám ešte ani lieky nasadené ale tak plod nevydržal a potratila som no a teraz pri druhom odbére vzoriek krvi a spermií mi povedala ze žiadne lieky. A nič mi nedá až vtedy mam prísť keď budem tehotnnaa tak teraz neviem ci bude skúšať ci ten plod vydrží alebo ako mi povedala bud to za účinkuje a do nosím alebo som potom beznádejny prípad!!!!
@janulienockanr ja som chodila každé 3 týždne na infúzie od pozitívneho testu a máme 8,5 mesačnú dcérku po 5 potratoch. Držím palce
@matullienka jeej gratulujem... A dakujem
@janulienockanr a môžeš sa opýtať akú máš diagnózu? ja som brala len medrol ale zatiaľ nic
@zuzanas25 žiadnu diagnózu nemám ani som není alergická na priateľov spermie jedine co som sa dočítala tak mi chýba vitamín D ale nič ine
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@janulienockanr áno najskôr mi skúšali medrol 3 mesiace vôbec nezabral akurát som 13kg po ňom pribrala a potom mi povedali že budem chodiť na infúzie do 15 tt až po otehotneni