Stalo sa to aj vám pri snažení sa?

maybe_baby
12. mar 2021

Ahojte baby píšem sem pretože už vážne neviem čo si mám myslieť. Dúfam že sa medzi vami nájde niekto kto to mal podobne ako ja. S priateľom sme začali snažilkovať od 05.02.20201 ovulku som mala 19.02.20201 od nej prebehlo 22 dní. Tento mesiac som mala dostať ms 07.03 no neprišla mi vôbec dni pred tým som mala veľmi naliate, citilivé prsia tak som v kútiku duše dúfala že by som mohla byť tehotná. Robila som si nedeľu večer test pretože mne ms nemešká a vždy mi chodí na čas bol negatívny no a 10 som dostala ms myslela som že je už všetko ok a že mi meškala preto že som buď prekonala covid alebo že nastali nejaké hormonálne zmeny no včera som mala už len hnedé špienie a dnes už ani náznak toho že som mala ms. Myslíte že si mám v najbližších dňoch urobiť test? Ďakujem za každú odpoved ☺️

snazilka_bio_mamka
12. mar 2021

@maybe_baby urcite áno, urob si rano desiatkovy test, drzim palce

maybe_baby
autor
12. mar 2021

@snazilka_bio_mamka ďakujem určite urobím 🙂

maruski99
12. mar 2021

ano, test si sprav. ked som otehotnela s mojou dcerkou, tak tiez som normalne dostala kramy (teda aspon som si to myslela), jeden den som krvacala a na druhy den uz vobec nie. potom o tyzden som si spravila test a bol pozitivny.

maybe_baby
autor
12. mar 2021

@maruski99 som rada že je to možné určite si spravím test. 🙂

snazilka_bio_mamka
12. mar 2021

@maybe_baby daj potom vediet 🙂

maybe_baby
autor
12. mar 2021

@snazilka_bio_mamka Dám len sa kúsok bojím že keď mi pred tým vyšiel negatívny že zas bude negatívny len tato ms sa mi nezdá dúfam že tam bude druhá čiarka

osky
12. mar 2021

To mohlo byt uhniezdovanie.vtedy byva taka tmavsia krv,spinenie..
1-2 dni

snazilka_bio_mamka
12. mar 2021

@maybe_baby joj moja :D snazite sa 2. mesiac... nam sa uz 7. mesiac nedarí a sú tu ženy, ktorým sa nedarí roky takze nezufaj a hlavne sa neboj si spraviť test 🙂 podla mna ti to vyšlo podla vsetkeho

maybe_baby
autor
12. mar 2021

@snazilka_bio_mamka ja viem veď si to aj uvedomujem , no ráno si ho urobím a uvidíme 🙂

snazilka_bio_mamka
12. mar 2021

@maybe_baby držím päste 🙂

kajkag
12. mar 2021

Držím palce

zuzisimurdova1987
17. mar 2021

Držím palce, verím že budete mať šťastie 🙂 Mne meškala po covide menštruácia tiež, ale zatiaľ sa nám nepošťastilo, alebo ešte o tom nevieme. 😇

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre