Kedy si myslíte že je správny vek na dieťa ? Kedy ste si povedali že teraz je ten správny vek nato aby sme mali dieťa a nikto Vás nebude odcudzovať že ste ešte mladí ?
Ziaden. Kto si chce rypnut,rypne si. ;D Osudy a zivoty ludi su rozne. ;) Hlavne,nech ich lubia a chcu,ked uz ich maju.
O 5, 4, 3,... Môže ti byť u prdele, či ťa niekto bude odsudzovať. Ty budeš mama, ty sa budeš starať. Vy budete rodina, nie tetka z Hornej onej.
U mňa to bolo keď som mala financie, vlastný byt a vzťah s mužom, s ktorým som bola už 5 rokov a vedela som, že "on je ten pravý". Nič iné ma nezaujímalo 🙂
Kto si chce rypnut, rypne si, do 30 budeš primlada, od 30 pristará, snáď nebudem mať deti vo veku, aby bolo všetci spokojní, to by som ich totiž nemala nikdy.
pri kazdom sexovani je ten spravny cas na dieta...
My sme mali prve 23 a 26,byvali sme v jednej izbe u svokrovcov a neľutujeme. O necele 3 roky sme sa sťahovali do domu
vlastne byvanie, manzelstvo, dobru pracu, niekolko rokov spolocneho zivota so zazitkami :D ale vsak kazdy si je strojcom svojho stastia
S mužom sme spolu 6 rokov a prácu mám tiež veľmi dobrú až by som povedala že teraz by bol ten správny čas na dobrú materskú..keďže som minulýrok riadne zamakala :D
nikdy sme to takto neplánovali, .... u nás najskôr deti - 3 za 4 roky a až potom sme mali vlastné bývanie - postavili dom... neľutujeme.
a sme stále spolu aj bez plánovania .... 2 deti už chodia na sš, takže sme spolu už nejaký ten piatok...
ale asi je to povahou...
Tak viete my sa musíme dohodnúť kedy chceme na dieťatku popracovať keďže si dávame obidvaja pozor aby sa to nestalo nenechávame to na náhodu🙂
Kks .. taka este nehrala aby mi zily trhalo ze sa niekomu nepozdava ze som dieta mala v 22ke. Ja som si splnila sen a druhych mozem s ich nazorom poslat tam odkial prisli. Kazdopadne, nikdy nikto mi na to nic nepovedal 😃. Teraz dodatocne mi ale par kamosiek praveze hovori ze mi zavidia ze v 30tke mam uz väcsie dieta a ony su este len tehotne alebo maju deti o dost mladsie . Ale, ony sa zas rozhodli ako to citili tak aby boli stastne 🙂
Ono castokrat byva tak,ze ked si vsetko splnite,co chcete,niekam sa dostanete,zazijete,prezijete a poviete si a uz len dieta mi chyba,tak to dieta nie a nie dojst..Cize ja by som povedala,ze ono to nie je uplne tak v nasich rukach😉
Pre mňa bolo dôležité zázemie, mat dieťa s manželom (nie priateľom), akú takú rezervu. A proste keď som to tak cítila. Ale naozaj treba brať do úvahy, že to nie je až tak na povel, že teraz otehotniem a bude. Keď sa na to človek sústredí a snaží sa, vtedy často nie a nie dôjsť.
Keby som sa riadila vekom,tak kludne aj v 18 tke. Kedze osud a kolaudacia domu to zariadili az po 30tke.
To zas áno chápem Vás všetky a ďakujem za vaše názory a viem že to nieje na povel my ani nečakáme že to bude lusknutím prsta
Po škole, po svadbe a ideálne aspoň 3r. praxe mať. Tak som si to nastavila ja a muž to odsúhlasil. Rodina nám do toho posledného nekecala (do prvého mi total kecala 😄 a s druhým všetci (vrátane nás dvoch) nejak automaticky rátali). Napokon to nebolo až také ideálne ako som si to naplánovala, keďže bábo sa pár rokov nedarilo.
Práve toho sa obávam že keby sa nám nedarí dlhodobo nechcem mať prvé dieťa po 30ke manžel je starší o 3 roky tak si už povedal že je tiež pripravený a bol by rád keby sa nám to podarilo pred 30 kou
Ked budete na to pripraveni a budete to chciet. Ci budu ludia odsudzovat, to ti moze byt uuuplne jedno…nech sa staraju o seba 😂
Ja som na dieťa pripravená už od 20 muž nechcel. Potom sme sa dohodli po svadbe keď som mala 23 sme sa začali snažiť. Mam 25 a dieťa žiadne.. cize zbytočne sú niečo plánovať keď aj tak osud to zariadi inak
Ja som sa na to začala cítiť v 27, vtedy som “dozrela”. A mala som už stabilnú prácu, bývanie, svadbu. Skor som nad tým ani nerozmyslala.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Keď má človek stabilnejšiu prácu kedže dnes stabilná už pomaly ani neexistuje, niekoľkoročný vzťah v lepšom prípade po svadbe a keď má človek kde bývať.Nemusí vo vlastnom, ale tak aby raz neskončil na ulici.
A hlavne vtedy keď to tak cítia obaja.