Pekný deň. Chcem sa spýtať , či by som podľa vás mala navštíviť psychológa.
Nie som tehotná. Ovuláciu si sledujem ale to kvôli zdrav.dôvodom.
Pred pol rokom som bola tehotná ale skončilo to dosť skoro no ten čas som sa správala úplne inak. Mám dosť zlé návyky. Fajčenie, alkohol, energetické drinky a podobne. Vtedy som zrazu prestala , čo som predtým nedokázala. Už nejaký ten týždeň sa správam ako tehotná. Spravila som si test kde vyšiel duch a odvtedy som si povedala, že tehotná som a opäť som prestala so zlým návykom, stravujem sa zdravo a pravidelne, viac sa starám o seba . Uvedomujem si však, že odvtedy sú testy negatívne a tehotná nie som ale vyhovuje mi tá ilúzia, že som.
Nikomu nehovorím, že som tehotná. Len seba presvedčujem, že nemôžem lebo dieťa.
@stastna17 Ďakujem za názor, vyhľadám.
Určite psychológ.
No len pozor s tym namyslanim si. Existuje aj falosne tehotenstvo kedy zena presvedci telo tak, ze jej brucho rastie.
https://www.otehotnenie.sk/clanky-a-rady/falosn...
Moj nazor je ze na psychologa to nie je, len si velmi prajes byt tehu, tak sa na to "hras". Podla mna ta to casom prejde. A aspon ta to motivuje zit zdravsie.
Mozno ti zmena zivotneho stylu pomoze otehotniet. nefajcis, jes zdravo a vsetko a telo je zdravsie
Aj ked aktualne tehotna nie si, tuzis po tom, zotrvaj v zdravsom zivotnom style s tym, ze namyslanie si tehotenstva premen na "stastne snazilkovanie" , nemam rada ten vyraz, ale inak to pomenovat neviem. myslim ze vysledok sa s pozitivnym myslenim isto dostavi 🙂 vela stastia
tak napríklad mňa toto desí. ako sa človeku môže niečo také zrodiť v hlave. keď toto počujem tak si hneď predstavím ženu, ktorá nemôže mať dieťa tak si kupuje rôzne bábiky a v horšom prípade ukradne dieťa z nákupného centra ako vo fime 😀
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
určite by som vyhladala psychologa.