Dámy ktoré máte dcéru aj syna a sledujete si ovulaciu
Viete v akej fáze cyklu ste otehotneli s dievčaťom a v akej s chlapcom?
Vždy som otehotnela so stykom v deň, alebo deň pred ovuláciou. Mám iba chlapcov.
@barka1 ja mam dvoch chalanov..snaženie celý cyklus ..nejako som to neriešila..ale chcela by som ešte ak sa podarí kocku preto sa pýtam..
@ina2405 aj si si ti sledovala..ci bolo jedno co sa podarí?
Mne to bolo vždy jedno, aj pri 4.chlapcovi som sa tešila z chlapca.
Treba ist na to, po tme.Je na to vtip,len je vulgarny😂😎
Neviem či viete, ale pohlavie dieťaťa určuje muž, nie dátum/čas ovulácie… 🤦🏻♀️ tento príspevok je hodný žltého slonika 🐘🐘
@andaluzia12 nemáte dobre informácie, síce to určuje muž, ale aj dĺžka prežitia spermie a ich pohyblivosť. Chlapčenské sú rýchle ale prežijú krátko, ženské sú pomalšie, ale prežijú dlhšie. Roky sa tým zaoberám a mam to mnohokrát overené. Nemá to nič s hviezdami a podobnými vecami.
Áno, ja som si to sledovala, mam to naštudovane a počítala som to aj iným ženám. Samozrejme to chce aby žena naozaj vedela rozpoznať svoju ovulaciu, nemá to nič s tým ci jej mešká alebo nemeska ms. Otehotnela som takto v deň ovulácie a boli to chlapci, čo som aj chcela a pri dievčatku to bolo pár dní pred ovulaciou. Treba si však aj uvedomiť ze ľudské telo je zložitý mechanizmus, ovulácia sa môže posunúť pre rôzne veci a potom sa môže stať čokoľvek. Predpokladám ale ze žiadna matka na Slovensku nepôjde kvôli tomu na potrat.
@pininka1 a ako to najlepšie odsledovat
Napíšem ti súkromnú správu, lebo hejtov by bolo ajajaj
Resp napíš ty mne, keďže si tu anonymne
@ina2405 jej 4 chlapci..to musíš variť ako v restike😀
To áno😁
No u nas rucame predpoklady. Spermia si pockala 5 dni a je to chlapec. Druhy chlapec bol uz blizsie k ovulacii. Presne si to uz nepamatam.
@pininka1 a predpokladám, že dáta zislavate tu na modrom koníku 😂😭😭😂 🍿🍿
@andaluzia12 predstavte si ze nie, ja len nechápem keď niekto niečomu neverí, nemá s tým skúsenosti, načo sa zapája do tejto diskusie????
@pininka1 presne aj ja si to myslím.. keď niekto založí diskusiu bud odpoviem keď mám skúsenosť alebo si ju nevšímam keď k nej nemám čo prispieť a nie sa vysmievať alebo písať blbosti..ale aj takýto ľudia asi musia byť..
Autorka, tie skúsené, ktoré Ti o tom píšu, ako to vedia, tak tam ide o obyčajnú náhodu. Zbytočne sa Ty budeš spoliehať na súkromné správy tých, ktoré to majú overené. Ver, čomu chceš, ale niet väčšej hlúposti ako veriť tomu, ze vieš ovplyvniť pohlavie dieťaťa.
ja mám syna a dcéru, ale úprimne povedané, netuším, ako sa nám to podarilo
@andaluzia12 tak to tam nezabudni poslať 🤦♀️
no pred ovulaciou dcera, v den ovulacie chlapec...
@monika4487 tak to sadlo tak ako malo.
@monika4487 koľko pred ovulaciu asi..
V den ovulacie dievčatko. Burame tieto konikove myty 🤭
@tinalia čítala som ze niektorí muži majú bud mužské alebo ženské spermie vo veľkej prevahe..takže ten tvoj asi tie dievčenské
@pininka1 niekto s tým nemá skúsenosť a neverí tomu preto, lebo absolvoval niekoľko semestrov genetiky a vie, za akých okolnosti pri splynutí pohlavných buniek vznikne dievča a za akých chlapec … predpokladám, že vy neveríte na chromozóm X a Y…
Pocas-chlapec.
Pred(aj tehu test uz 2dni pred ms ukazal ciarky-dievca.
Dalsie sme neriesili-chlapec.
Posledna 5dni pred ovu-dievča.
@maryetta čiže keď si chcela dievca bolo to pred ovulaciou..
obe deti sme chceli v novembri. A aj sa to nakoniec podarilo. Maju medzi sebou 2 roky a 1 den. Dievca sme pred ovulaciou...dva dni pred ovulaciou sme to stopli. A bolo dievca 🙂. Tiez som co to postudovala na VS biologiu. Cize to bolo take, ze vyskusame a vyslo to 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Áno. 1,5 dna pred ovulaciou dcera, pol dna po ovulacii syn.