Ahojte keď sa uhniezdovalo vajíčko ako ste to mali so špinenim ,po akej dobe ste začali špiniť a aká intenzita a dĺžka to bola? Či to bolo len tak na toaletnom papieri alebo naozaj že celkom dosť ,ďakujem krásne sa odpovede
Ja som špinila po akej dobr je diskutabilne pretože ja som bola na umele oplotnenie a to bolo cca 7den po transfere asi do 14 dna po transefe a mala intimku a normálne na intimke som mala bledohnedy vytok. 9den po transfwre krv na toaletnom ale to uz mohlo byt embryjko ktore sa nechytilo kedze som davala dve. Ale je normalne špinenie pri uhniezdovani dokonca niektore spinka az do 8tt
ako pri ktorom tehu... pri každom inak
pri prvom a treťom tehu bolo mierne špinenie a ja som myslela že to je menzes....NEBOL
Ahoj, ja som špinila jednorázovo cca 10 deň po ovulácii. Na jedno utretie, hnedý výtok, pocit vlhka... Potom viac nič. Pekne viditeľne pozitívny test mi vyšiel 4ty deň potom, netrebalo ani lapače duchov.
Spinenie moze znamenat aj hormonalnu nerovnovahu....za par dni ak nepride ms sprav test
Nespinila som vobec
Ahoj ja som to mala prvý x teraz keď som otehotnela pred tým som otehotnela, bohužiaľ to neskončilo dobre.. ale teraz som zase tehotna a keď sa uhniezdovalo vajicko tak som šla na wc utrela som sa a na toaletnom papieri bola ružová veľká škvrna.. a potom keď som išla zase neskôr na wc tak už nič nebolo.
@bejby22 joj no ja už krvácam ,,taká svetlejšia občas tmavá krv ,, čiže asi sa spustila menštruácia
Aha tak to vyjde nabudúce 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj ja vôbec ani troška.