Neviem kde to patri alestretla ste sa niektora stym ze par dni pred ms ocakavanou ste mali akoby spinenie?
Ano je to normalne aj ja to mavam niekedy cca aj 5 dni pred menstruaciou.
@renata1405 no mne sa to deje prvy raz preto sa trosku bojim
Ja to mávam bežne, ak ty nie môže to značiť aj tehotenstvo.
@januska12323 ale to pochybujem ze by bolo davame si pozor a uz 2 deti mam...
@adel2020 nemas sa coho bat normalne sa ti spusta menstruacia tieto sliepky co tu pisu len o tehotenstve si vobec nevsimaj lebo robia len stresy
Ano, mavala som to. Bolo to z nedostatku progesteronu.
Posledný rok sa u mňa ms začína tak, že 2 dni spinim, potom jeden deň nič a potom sa mi rozbehne menzes
@renata1405 a ty si ako môžeš byť taká istá,že sa jej normalne spustí menštruácia? a to že ty to tak máš,tak to tak nemusia mať všetky. Ja som napísala svoju skúsenosť,ty svoju,tak preto nemusí ostatné s iným názorom nazývať sliepkami. Svedčí to o tvojej úrovni, milá moja
@adel2020 ahoj, moze to byt aj znak nizkeho progesteronu
Ale vies ako to je, u jednej zeny je jedna pricina, u inej ina
@mmoonna neodpovedala som tebe ale autorke tak poprosim nereagovat na moju odpoved lebo ja sa na nic nepytam.dakujem.
@renata1405 prečítaj si ešte raz svoju odpoveď a potom reaguj. Pekný deň
Môže to byť uhniezdenie a potom ma nepríde alebo nedostatok progesterónu a spúšťa sa menstruacia. Ak to načas každý mesiac tak to bude skôr ten progesterón
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@adel2020 áno mala. Bolo to uhniezdenie