Ahojte vsetky. Chcem sa spytat ci ma niekto podobny problem. Dnes som 10dpo a uz odvcera spinim. Nikdy predtym sa mi to nestalo, ze by som spinila takto skoro pred MS. Vzdy tak maximalne den-dva pred MS (nikdy nie uz 9dpo). Lutealku mavam pravidelne 13-15 dni. Ako ste riesili spinenie vy? Hormonalny profil mi bol robeny v juni 3x pocas cyklu a vysledky vsetky v norme. Tehotna takisto nebudem, lebo tento cyklus akosi nemam byt 'z coho' 😅 Pomohlo by nasadit duphaston hned po odsledovanej ovu? Mam doma este 3 balenia, ale uz ho neuzivam. Dakujem za rady
@zuzinka1989 Neviem, mne sa take nieco este nestalo, prave naopak - mavam dlhe cykly. A bazalna teplota sa drzi stale hore, takze MS urcite nepride. A merala som si teplotu aj teraz a vyslo 37.4 co som tiez taku vysoku este nikdy nemala. Mozno len na mna nieco lezie 😅 Spoznat svoje telo je cela veda...
@elje no ja som mavala 28 plus minus jeden den, aj to vynimocne 😀 a potom som skoro odpadla ked som rano pred statnicami isla na wc 😀 ja by som pockala, co z toho bude, ci sa t nejak pusti viac, alebo to bude len dalej spinenie 🙂 ale nad tym duphastonom by som velmi neuvazovala....radsej pockat, ak by sa mi to stalo znova tak sa poradit s lekarom 🙂
no s tym spoznavanim to je pravda 😀 a este si aj myslis, ze poznas a aj tak ta niecim prekvapi 😀
@elje nakoniec to bolo tehotenstvo :D
@alchemilkazltozelena To si sa ako k tomuto dostala? Niečo mi uniklo?? 😉
@elje jóoo dala som si vyhladat spinenie pred ms a naslo mi aj tuto temu 😎 ms mam dostat v utorok a od vcera mam spinenie, to nie je dobre, stalo sa mi to uz viackrat ale ako poznam svojho gyn., keby som mu to povedala, nic by mi na to nepovedal...
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@elje a nebude to nejaka skorsia ms? 😀 ja som pred statnicami asi zo stresu dostala tusim na 22den 😀