Špinenie po vysadení HAK?

kristind
19. sep 2018

Ahojte baby, určite tu bolo už mnoho diskusií na túto tému, ale neviem to presnejšie nájsť. Vysadila so HAK a začali sme sa snažiť o bábätko. Včera sa mi objavilo slabo hnedé špinenie. Úplne slabo, trvalo krátko a mala som pri tom mierne bolesto v podbrušku. Môže to byť z vysadenia antiky? Pijem alchemilkový čaj a objednala som gynex, aby mi cyklus nabehol normálne. Nemáte skúsenosť s tým, že by to mohlo pomôcť? Ďakujem ☺

zorka88
19. sep 2018

Podľa mňa určite, to telo sa musí nejako dostať do poriadku. Každopádne aj špinenie môže znamenať tehotenstvo.

kristind
autor
19. sep 2018

@zorka88 Heh tehotenstvo by síce bolo vítané, ale tiež to skôr tipujem na vysadenie antiky. 😁 Celkovo som prelustrovala web, ale ako vravíš, môže to byť vlastne oboje 😂 O gynexe som čítala všeličo, ale aj dosť toho, že by mal pomôcť práve na také záležitosti ako špinenie a nepravidelný cyklus. Tak uvidím. Možno sa mi ozve dakto, kto s tým má skúsenosť ☺

silvia610
19. sep 2018

@kristind mne gynex pomohol kedže pred tým ako som ho začala brat som skoro pravidelne chodila na vyvolavačky.. po gynexe sice bol cyklus dlhší cca 40 dňoví ale aspon ms prišla sama bez vyvolavačky po 3 mesiacoch uživania som v 17tt

sandra151
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kristind
autor
19. sep 2018

Ďakujem baby, potešili ste ma 🙂 Dnes mi prišiel a rovno som aj začala užívať. Uvidím či to dačo spraví 🙂

kristind
autor
25. sep 2018

Baby, tak špinenie bolo jednorazové. Na druhý deň ma začalo bolieť v podbrušku. Bolesti ako keby mala prísť MS. Trvá to už týždeň. Podbrušok už ma bolí menej, k tomu chrbát. Čistý stav pred ms, ktorá má byť za dva týždne. Kávu už druhý deň vylievam do drezu, schutí mi po spálenine. Ráno a večer ma bolieva žalúdok, akoby som dačo zlé zjedla a potom to prejde. Čistý bonus je, že posledné dva dni mám citlivé až boľavé bradavky. Cítim to aj cez podprsenku. Môže byť aj toto z vysadenia HAK? Užívam gynex a pijem alechemilkový čaj, ale nedočítala som sa, že by niečo z toho mohlo mať podobné 'nežiaduce' účinky.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre