Ahojte baby, určite tu bolo už mnoho diskusií na túto tému, ale neviem to presnejšie nájsť. Vysadila so HAK a začali sme sa snažiť o bábätko. Včera sa mi objavilo slabo hnedé špinenie. Úplne slabo, trvalo krátko a mala som pri tom mierne bolesto v podbrušku. Môže to byť z vysadenia antiky? Pijem alchemilkový čaj a objednala som gynex, aby mi cyklus nabehol normálne. Nemáte skúsenosť s tým, že by to mohlo pomôcť? Ďakujem ☺
@zorka88 Heh tehotenstvo by síce bolo vítané, ale tiež to skôr tipujem na vysadenie antiky. 😁 Celkovo som prelustrovala web, ale ako vravíš, môže to byť vlastne oboje 😂 O gynexe som čítala všeličo, ale aj dosť toho, že by mal pomôcť práve na také záležitosti ako špinenie a nepravidelný cyklus. Tak uvidím. Možno sa mi ozve dakto, kto s tým má skúsenosť ☺
Ďakujem baby, potešili ste ma 🙂 Dnes mi prišiel a rovno som aj začala užívať. Uvidím či to dačo spraví 🙂
Baby, tak špinenie bolo jednorazové. Na druhý deň ma začalo bolieť v podbrušku. Bolesti ako keby mala prísť MS. Trvá to už týždeň. Podbrušok už ma bolí menej, k tomu chrbát. Čistý stav pred ms, ktorá má byť za dva týždne. Kávu už druhý deň vylievam do drezu, schutí mi po spálenine. Ráno a večer ma bolieva žalúdok, akoby som dačo zlé zjedla a potom to prejde. Čistý bonus je, že posledné dva dni mám citlivé až boľavé bradavky. Cítim to aj cez podprsenku. Môže byť aj toto z vysadenia HAK? Užívam gynex a pijem alechemilkový čaj, ale nedočítala som sa, že by niečo z toho mohlo mať podobné 'nežiaduce' účinky.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Podľa mňa určite, to telo sa musí nejako dostať do poriadku. Každopádne aj špinenie môže znamenať tehotenstvo.