Ahojte, počas kramov mi ovulacny ukazoval slabulinku čiarku vtedy som mala aj bolesti mensie a sme mali aj styk.. ak mi skončili kramy tak 2 dni po tom som mala mensie špinenie hnedé..ovulacne mi vysli negatívne už..Je to možnosť tehotenstva? Cítim aj zvláštne tlaky v bruchu. Samozrejme teho test si nemôžem ešte spraviť by mi neuqkzal vysledok. Len ci náhodou nema niekto skúsenosť? 🙂
@1aduliatko1 no mne ak začali kramy tak ma nenapadlo si robit ovu testy. Az na 4 deň kramov som citila boelsti brucha ako pri ovu ta som si spravila test a bola tam slaba čiarka.. kramy mi trvaju 7 dní... takže som bola zmätená že pocas kramov ovu 😏
@stella122 ovulacny test si nemala poz., pokial tam bola druha slaba ciarka.
Cize ovulacia vtedy neprebehla.
@stella122 ovulacny test ma povacsinou stale dve ciarky po ocikani. Tym sa neriad
@veronikaszabova no tak sa budem salej testovať a uvidi sa.. 🙂 i ked mi nedavalo zmysel aj tie bolesti ako pri ovulacii a akurát vtedy som mala aj čiarky 🤔 tak uvidim..budem si naďalej robiť tie ocu testy no snad som to nezmeskala😊 i ked teraz mam bez čiarky tie posledne su jedna zo vcera a druha z dnes .. tie prve su este pocas kramov
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ovulačný test je pozitívny keď je testovacia čiarka silnejšia ako tá pôvodná...ak bola slabulinka, nemala si ovuláciu...ovulačné testy je robiť celý mesiac, až vieš ako sa menia v čase ovulácie