Špinenie namiesto menštruácie alebo tehotenstvo?

cucka5551
29. mar 2021

Ahojte chcem sa vás opýtať 24.3 som mala dostať menštruáciu no mam slabé hnedé spinenie až do dnes. 22.3 mám pozitívny test na coronu mala som samozrejme ľahší priebeh našťastie. A ešte som v karantene takže tehu test sa mi nedá ísť kúpiť. Čo myslíte mám to spinenie brať ako menštruáciu? Alebo tehotenstvo ? No môže to byť aj tou coronou? Bolesti nemám žiadne i keď toho 24.3 ma pobolievalo brucho ako cez menštruáciu ďakujem vopred

bolarazjedna
29. mar 2021

Ako menštruáciu by som určite nebrala slabé hnedé špinenie. Samozrejme je možné, že to mešká kvôli infekcií, ale ja by som ani tehotenstvo nevylúčila. Test sa dá kúpiť online, resp do lekárne môžete ísť aj s covidom. Ak by to bolo tehotenstvo, a želáme, mali by ste čím skôr začať brat progesteron, to vám môžu napísať elektronický.

cucka5551
autor
29. mar 2021

@bolarazjedna pokúšame o bábätko takže vylúčené to nieje. Zajtra teda behnem do lekárne a vyskúšam test ďakujem

tshirt
1. apr 2021

Ahij, zažila som to isté a mam nádhernú dcerku 😍 to špinenie ci slabé krvacanie môže spôsobovať hormonálny spád v čase očakávanej menštruácie. Ja som takto "menstruovala" až do 5 mesiaca

cucka5551
autor
10. apr 2021

@tshirt ja som to pri prvom nemala vôbec a teraz po 15dnoch meškania mám zase to isté spinenie ... A test som robila pred týždňom zatiaľ negatívny

patinqaa
15. mar 2022

@cucka5551 Vidim ze syncek uz je na svete ❤️ Takze to dopadlo ako tehotenstvo ze ? Prosim ta kedy ti vysiel pozitivny test ?
Ja mam teraz spinenie, test som robila vcera ale poobede a bol negativny. Dakujem

cucka5551
autor
15. mar 2022

@patinqaa ahoj práveže to nebolo tehotenstvo menštruácia prišla ale teraz som už v 6tt 😊

patinqaa
15. mar 2022

@cucka5551 Gratulujem ❤️ Drzim palce aby vsetko dobre dopadlo ❤️
Uvidime ci to dopadne rovnako u mna alebo to bude tehotenstvo ..

cucka5551
autor
15. mar 2022

@patinqaa t hotensky test som si robila 1den po vynechaní MS držím silno palceky ❤️

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre