Špinenie ako na konci MS a slabšia čiarka na teste

zastkova
23. jún 2020

Ahojte včera som si robila test druhá čiarka slabšia ale bola tam. Dnes som spinila skoro tak ako na konci menštruácie u doktora som ešte nebola . Je to normálne takéto spinenie ?

nikolieta9
23. jún 2020

@zastkova pokial to je len slabe spinenie, tak je to v poriadku

buzz5
23. jún 2020

@zastkova určite sa objednaj na gyne, špinenie môže byť spôsobené aj hniezdenim vajíčka... Ak si tehotná budeš sa musieť objednať na gyne, ak nie a mešká ti menštruácia tiež by som išla na gyne môže to byť aj niečo iné

zastkova
autor
23. jún 2020

@nikolieta9 áno len také slabé mešká mi 4 dni tak chcem skúsiť ešte raz test či bude aj druhá čiarka silnejšia a potom ísť k doktorovi

nikolieta9
23. jún 2020

@zastkova vyskusaj este jeden test a ak ti vyjdu dve ciarky, tak sa objednaj u gynekologa a ten ti to potvrdi. Drzim palceky.

majkavid
24. jún 2020

@zastkova ahoj ja som tak mala a tuto sobotu mi robili laparoskopiu mimomaternicove tehu.. Ale nemusí to byť nechcem strašiť....

zastkova
autor
24. jún 2020

@majkavid a mala si aj bolesti lebo ja nemám vôbec bolesti ani len ako pri menštruácii

zastkova
autor
25. jún 2020

Takže bola som u doktora je to začínajúce tehotenstvo a na zastavenie toho spinenia mi dal tabletky duphaston tak dúfam že všetko bude už dobre 🙏😊

semila001
28. jún 2020

Ja som tak mala slabu ciarku som si nasla som zacala spinit a potom aj krvacaf bleda krv to bola .. spontanny potrat v 4 tt ... berem to tak ze co sa malo stat sa stalo .. nic nieje nahoda

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre