Baby chcem sa opytat , 3 dni pred MS som zacala spinit myslela som ze je to teda menzes no nakolko sa nechcel rozbehnut spravila som si 2 testy jeden vecer a druhyrano , su sice pozitivne no ked uz spinim 4 dni neviem ci je to uhniezdovanie a je to v poriadku alebo predsa len dostanem menzes a vyplavi sa vajicko...mala s tym niektora skusenost ze na zaciatku spinila? Kedy by sommala ist k lekarovi
ja som tak mala pri prvom aj treťom tehu... ja som sa uspokojila že to je menzes a nebol.... K lekárovi ti stačí ísť o mesiac, dva....
@deti95060810 no lebo dnes uz je druhy den co meska no uz dva dni pred MS som zacala spinit je to skor take hnede , krv to nieje nezda sa mi
@deti95060810 a ozaj ako dlho si spinila teda kedy to preslo
@lubiiik aj to môžeš, nemusí byť tabl.
@lubiiik mne v ten deň... Ale môže to byť aj inak...
@deti95060810 snad ste myslela tyzden dva nie mesiac🙈mne napriklad v 8t zomrelo babatko a keby nemam poradnu ani o tom neviem lebo som nekrvacala cize je dobre sledovat tehotenstvo od zaciatku.Po 2tyzdnoch meskania to bude akurat a uz by malo vidiet aj ❤
myslela som mesiac... kľudne stačí prísť v 8-10 tt....niektorí lekári dávajú tehu knižku až po 12 tt....asi vedia prečo...😉
Ahoj, aj ja som spinila pár dní pred menštruáciou a test pozitívny a čakám babo 🙂
Ja tiež špinim a mam dostať zajtra ms
Teba špinenie prešlo?
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@lubiiik Ahoj myslím si,že je to uhniezďovanie ak teda nemáš veľké bolesti ako keď ideš dostať menštruáciu,tak by to malo byť v poriadku,ale byť tebou,tak radšej by som išla v pondelok ku doktorovi. Držím palce 😊