Špinenie 3 dní po styku

5. jan 2021

Ahoj chcela by som sa Vás opýtať, mám dnes 6 dní od pohlavného styku ( i možného oplodnenia) , 3 dní po styku som si všimla slabé spinenie ,,kvapky" ) mimo termínu menštruácie.

Tu som mala dostať dnes. 5.1.2020, ale zatiaľ vôbec nič.. ( mám 28 dňový pravidelný cyklus), je to pre mňa divné, pretože ja menštruáciu pociťujem i týždeň pred a mám bolesti a teraz je má brucho boli ,ale iba málo a mám biely výtok )

Čo myslíte, môže to byť prípadne i tehotenstvo?
Viem že na test je ešte skoro , ale rada by som vedela či sa niektorá s nejakým podobným príbehom stretla.

lauritka
5. jan 2021

Pockaj nejak mi nesedia počty. Hovoris,ze MS ma dorazit dnes,cize si 28 dc? Takze na test nie je skoro. A preco sa viazes na sex pred 6timi dnami? Pred 14timi nebol? Ak by si otehotnela zo sexu pred 6 dnami,cize by vtedy musela byt ovulacia a tym padom dnes ale nemas termin MS. Az cca o tyzden. Faza od ovulacie byva konštatna 12 az 14 dni. Ak sa posunie den ovulacie,posunie sa aj cely cyklus.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre