Špinenie 10 dní po ovulácii

22. feb 2022

Slabé špinenie 10dpo to už bude skôr začínajúca menštruácia ako uhniezdenie, však? Menštruáciu čakám o 5 dní. Vďaka.

diamond007
22. feb 2022

Môže, nemusí.

adrbat
22. feb 2022

Ja som spinila 3 dni pred ms jasnocerveno ale už neprišla. Takže môže to byt ale aj nemusí.

zuzka565
22. feb 2022

Ja stále spinim pred menštruáciou 7dni. Ale tak isto som spinila aj keď som otehotnela po druhý krát len s tým že menštruácia neprišla len špinenie

anjelicek26
22. feb 2022

Moze nemusi. Rovnako hormonalna nerovnovaha sposobuje spinenie pred MS..

autor
22. feb 2022

Ďakujem vám krásne za odpovede a vaše skúsenosti 🙂

mimka_lentilka
29. mar 2022

Ahojte , tiež by som prijala radu. Nikdy som nemala problémy s MS. Pravidelná 28 a pred ňou pár hodín hnedy výtok. Dokonca aj po dcerke som mala normálny cyklus. V novembri som prišla v 17tt o dieťatko, po kyrete síce cyklus cca 28-30 zostal , no trapi ma už druhý cyklus hnedy výtok týždeň pred MS. Najprv som si myslela, že možno a ovulacny cyklus. Bola.som u doktora . Potvrdil folilul.20mm a dal mi duphaston. Hneď som po ovu začala užívať, no napriek tomu znova dnes špinenie 5 dní pred ms. O babo sa snažíme, ale neviem prečo mi toto moje telo robí aj napriek duphastonu..alebo treba viac.cyklov užívať, kým sa ti upraví? Mam aj bolesti ako na MS ale ešte som len 21dc

mimka_lentilka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre