Ahojte je tu niekto, kto by mi vedel pomôcť, ohľadom spermiogramu? Aké sú výsledky ? V pondelok by mal priateľovi poslať email lekár, lenže do pondelka veľa času ešte. Boli sme dnes v gyncare, a zatiaľ poslali iba toto. Tak by som chcela poprosiť, či niekto by mi vedel poradiť ? Ďakujem krásne.
Prepáč ale podľa tohto nema žiadne spermie schopné oplodnenia :(
@sueqien neboj určite niečo navrhnú treba veriť 🍀 v dnešnej dobe je medicína dosť popredu
@sueqien tiez nie som odborník, iba laik..suhlasim vsak s babami co tu píšu..je to bohužiaľ zlé, slabé.Navrhnu vám rovno IVF.
@sueqien fuha dosť mladý na takýto výsledok … športuje ? Stravuje sa zdravo ?
Zial,je to dost zle a ine riesenie ako IVF tu asi nebude,velmi malo spermii,ktore nie su pohyblive a vysledok z morfologie tam ani je vyhodnoteny…nebral v poslednej dobe nejake antibiotika alebo necvici a neberie nejake steroidy?
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@sueqien nie som odbornik, ale mne to pride dost zle. Tie hodnoty co su vyznacene cervenym su jeho zle hodnoty, vo vedlajsom stlpci mas uvedene ake hodnoty by mali byt.