Som v poriadku a nedarí sa nám splodiť bábo

kristika
30. máj 2021

Čaute,s priatelom sa snažime o babo podotýkam nesílime to,,obaja už mame deti ja 6 ročne,no nemavala som 3 roky ms,schudla som 17kg a ms dostavam pravidelne cca pol roka,hormonálny profil je v poriadku,štínu nemám,tak neviem kde môže byt problem,ďakujem za odpovede pekný podvečer😊

luckalukas_1
30. máj 2021

ako dlho sa vam nedari? zajdite do nejakeho CAR, porobia vam obom vysetrenia a uvidis kde je problem

kristika
autor
30. máj 2021

@luckalukas_1 len 8 mesicov snahy,lekarka mi povedala ze to mam zatial nechat tak a po pol roku ak sa nepodarí sa poradíme

hederamonstera
30. máj 2021

Priatel bol na spermiograme? Tiez odporucam ist do nejakeho car, aspon na uvodnu konzultaciu a porobia vam lepsie testy a nasmeruju. Ak to teda chcete uz riesit a necakat

luckalukas_1
30. máj 2021

@kristika do CAR sa zvykne chodit po roku snazenia, tak mozno sa to dovtedy aj podari.. ked uz mate obaja deti, myslim ze tam nebude velky problem 😉

matus7030
30. máj 2021

@kristika aj ja som si myslela zo zakladnych vysetreni, ze som OK a napriek tomu to tak nie je. Odporucam absolvovat najprv spermiogram (partner), je to menej náročnejšie. Potom reprodukčná imunológia. Ak nemáte deti spolu zatiaľ, problém môže byť aj vo vytváraní protilátok na spermie. Držím palce

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre