Ahojte, prosím vás poraďte mi... Cyklus mávam pravidelne 30 dňový, no tento mesiac mi menštruácia neprišla mešká mi 3 dní som 33 deň cyklu momentálne, mam nafúknuté prsia, pichanie v podbrušku občas mám pocit akoby mi mala prísť ms a stále nič, biely výtok s väčším množstvom co som predtým nikdy nespozorovala, občas mi príde úplne zle l, nemám chuť ani do jedla, test však dneska ráno negatívny 😣 môžem byť tehotna aj napriek tomu alebo sa mam s tým radšej rozlúčiť?
Ja viem ze som mala testovať neskôr ale bohužiaľ nevydržala som už 😀😣
Lebo tam je trošičku ta polovičná ciarocka ale neviem mám prvýkrát tento test takže nemala som s nim žiadne skúsenosti
@jaja8_9 Neviem, nepoznam tento test, ale vidim tam ducha 😍Skus testnut o dva dni 🙂
@jaja8_9 veď ty si pravdepodobne tehotná😍 zrejme ovu prebehla neskor a preto ten duch😉 Držím prsty nech za dva dni je to čiarka s nech silnie💪🏼
@olivia_0309 ďakujeme💕 túžime veľmi po bábätku tak uvidíme budeme čakať 🙂
@simona_letova_b ani ja nemám s týmto testom žiadne skúsenosti tak uvidíme 🙂 kúpila som si ho z núdze cnosť iný nemali nebolo na výber 😀
@jaja8_9 silno držím✊🏼 Ďalšia vec ma napadla, že či nie je náhodou tento test 25ťkový? Tuším tieto Clearblu sú iba také. Ak by si mala mozňnosť, kúp si testy 10tkové a testni každé dva dni rovnakou značkou😉 Aby si videla,či // silnejú💗
@olivia_0309 môže byť, aj ja si myslím ze je 25tka ale bohužiaľ sme v zahraničí a nemali iný, tak som bola rada aspoň za tento 🙂
@olivia_0309 ďakujeme 😍
@jaja8_9 Držim palce ❤ Prvu dcerku mame vytuzenu, vymodlenu ❤ Teraz po 2 rokoch som si na teste nasla dalsieho ducha ❤ Pevne verim ze sa vidime v Marcovkach 😘 Krasny den zelam, a nech ciarky silneju ❤😍
@simona_letova_b tak toto ak vyjde bude naše prvé 🙂 dúfajme ze áno 😍 ďakujem aj vám želám pekný deň 💕aj ja vám držím palce
@jaja8_9 tak ako si dopadla? bola si tehu?
@juliatriscova ahoj žiaľ nie, prišla mi ms tuším za 3 dni ale duch bol... Keď sa na to spätne pozerám možno to bolo biochemické.... Odvtedy som otehotnela ale žiaľ potratila na začiatku tohto roka a zase nič 😔
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Negativny test este nemusi nic znamenat, poziyivny moze byt aj neskor. Kazdopadne 3 dni meskanie este podla mna nic neznamena. A tie priznaky,mozu co mas,mozu naznacovat aj bliziacu sa menstruaciu,nejaky zapal,kopu veci. Tazko na tvoju otazku nejako odpovedat,musis proste este pockat. 🙂