Som tehotna?

livia235
28. mar 2020

Ahojte chcela by som sa spýtať ,menštruáciu som mala dostať 14steho niekedy mám menštruačne bolesti ale menštruácia stále nedochádza môžem byť v tom? Ako ste na tom boli vy? Ake ste mali príznaky ? Mna len občas boli hlava a niekedy brucho

pani_holubova
28. mar 2020

@livia235 a čo tak si spraviť tehotenský test? 🙂 mne meškala 3 dni a na teste boli poobede hneď jasné 2 čiarky. Príznaky také ako pri menstruacii, dokonca v deň kedy som mala dostať tak som sa zobudila na veľkú bolesť v podbrusku, hneď som si dala tabletku lebo to bolo presne tak ako keď mám dostať. Bolestivé prsia, neskôr som si pospájala aj náladovosť a únavu.

miadi
28. mar 2020

Gratulujem si 6 tyzdnov tehotna. 😃to chces počut? Urob si test .

andrea23552
28. mar 2020

Treba si spraviť test. Ten ti už jednoznačne ukáže ci si alebo nie.
Ja som mala príznaky ako pri menz. +bolestivé prsia.

nagi
28. mar 2020

@livia235 uz se to pomalu zjistuje chvilku strpeni... Varianta B je udelat si test ale toto je nespis podle tebe jistejsi ako to zjistit.

8dominika4
28. mar 2020

Ahojte. Chcela som len pripnúť, aby som ne vytvárala novú skupinu. Možno že detská otázka, ale ja som spoznávatel večný. Je možné aby som už vedela v 1t ze som v tom? Teda ako len 2den mi mešká, ale test mam dvojciarkovy. Znacim si všetko. Ako 16.3 sa to zrejme stalo. Nieje to skoro aby test ukázal čiarky a mne bolo zle? Sak to je veľmi veľmi skorý začiatok. Ci sa to mohlo stať skôr? 🤷‍♀️😃

pani_holubova
28. mar 2020

@8dominika4 aký 1tt? Veď si to predsa vyratajte podľa prvého dňa poslednej menštruácie. Na internete je plno tehotenských kalkulačiek, zadajte prvý deň poslednej menštruácie a koľko dní má váš cyklus... 🙂

8dominika4
28. mar 2020

@pani_holubova ako ja som to len laicky vypočítala že kedy sa to mohlo stať. 😃 Ako strašne by som bola rada, no zas panikarim a to bude moje 4tehotenstvo 🤷‍♀️

pani_holubova
28. mar 2020

@8dominika4 no veď ma prekvapilo, že máte 3 detičky a takéto otázky sa pýtate 🙈😁 každopádne 3 ste zvládli, tak štvrté bude pre vás malina 🙂

miadi
28. mar 2020

@8dominika4 spoznavatel večny 😆ked Tak si ukončila 4tt a zacinaš 5tt a jasne ked meska a mas 2ciarky si teho. Ja som mala pozitivny test den pred meškanim. Takze gratulujem.

8dominika4
29. mar 2020

@miadi 🥰💋 dakujem

livia235
autor
4. apr 2020

Ahojte test som si spravila no žiaľ vyšiel negatívny a menštuácia stále nikde

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre