Ahojte chcela by som sa spýtať ,menštruáciu som mala dostať 14steho niekedy mám menštruačne bolesti ale menštruácia stále nedochádza môžem byť v tom? Ako ste na tom boli vy? Ake ste mali príznaky ? Mna len občas boli hlava a niekedy brucho
Gratulujem si 6 tyzdnov tehotna. 😃to chces počut? Urob si test .
Treba si spraviť test. Ten ti už jednoznačne ukáže ci si alebo nie.
Ja som mala príznaky ako pri menz. +bolestivé prsia.
Ahojte. Chcela som len pripnúť, aby som ne vytvárala novú skupinu. Možno že detská otázka, ale ja som spoznávatel večný. Je možné aby som už vedela v 1t ze som v tom? Teda ako len 2den mi mešká, ale test mam dvojciarkovy. Znacim si všetko. Ako 16.3 sa to zrejme stalo. Nieje to skoro aby test ukázal čiarky a mne bolo zle? Sak to je veľmi veľmi skorý začiatok. Ci sa to mohlo stať skôr? 🤷♀️😃
@8dominika4 aký 1tt? Veď si to predsa vyratajte podľa prvého dňa poslednej menštruácie. Na internete je plno tehotenských kalkulačiek, zadajte prvý deň poslednej menštruácie a koľko dní má váš cyklus... 🙂
@pani_holubova ako ja som to len laicky vypočítala že kedy sa to mohlo stať. 😃 Ako strašne by som bola rada, no zas panikarim a to bude moje 4tehotenstvo 🤷♀️
@8dominika4 no veď ma prekvapilo, že máte 3 detičky a takéto otázky sa pýtate 🙈😁 každopádne 3 ste zvládli, tak štvrté bude pre vás malina 🙂
@8dominika4 spoznavatel večny 😆ked Tak si ukončila 4tt a zacinaš 5tt a jasne ked meska a mas 2ciarky si teho. Ja som mala pozitivny test den pred meškanim. Takze gratulujem.
@miadi 🥰💋 dakujem
Ahojte test som si spravila no žiaľ vyšiel negatívny a menštuácia stále nikde
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@livia235 a čo tak si spraviť tehotenský test? 🙂 mne meškala 3 dni a na teste boli poobede hneď jasné 2 čiarky. Príznaky také ako pri menstruacii, dokonca v deň kedy som mala dostať tak som sa zobudila na veľkú bolesť v podbrusku, hneď som si dala tabletku lebo to bolo presne tak ako keď mám dostať. Bolestivé prsia, neskôr som si pospájala aj náladovosť a únavu.