Ahojte, potrebujem poradiť, keďže sa aktívne snažíme s manželom o bábätko už dlhšie a nič …. Konečne som si našla super gynekológa a v tomto cykle som bola na krv v 3. a 21. deň cyklu na hormonálny profil. Ovulačný test som mala tento cyklus pozitívny na 12. DC , mapovala som si to od 9. DC a hormón LH krásne stúpal….mala som príznaky v rovnakom čase, ako špienie, apetít, pichanie, jednoznačne plodný hlien atď…nikdy som to nemala takto jasné po liekoch duphastone a agnucastone , tak sme sa potešili, samozrejme sme to využili …no dnes mi volal doktor, že mi prišli výsledky, vraj nemám ovulaciu a ani v tomto čase vôbec nebola a neprebehla….mala som malú nadej a dušičku, takže som kúpila si testy. Zajtra mám dostať. No telefonát ma odrovnal a je mi jasne že bez ovulácie mozem testy odložiť a čakať či vôbec príde MS….Stretol sa niekto s tým? Ďakujem vam ❤️😳🥲 😕
@kiki255 treba zistit dovod, preco ovulacia nebola. ci ti vobec nenarastol dominantny folikul, alebo ci narastol a nepraskol, ci mas pco atd
Všetko mám okay. Povedal že žena každá môže mať niektorý cyklus bez. Povedal že to nie je nič, čo by sa nedalo vyvolať resp. regulovať tabletkami, no Manžel ide na spermiogram, aby vylúčil všetko a potom mi dá tabletky a ďalšiu liečbu 🙂 no nechápem ako ma telo a testy oklamali a presne v deň kedy som kúpila testy, mi zazvonil telefón. 😏
Ak si mala ovulacne testy pozitivne a ovulacia neprebehla, je mozne ze folikul dozrel ale nepraskol. Potrebujes folikumetriu. V pripade ze ti ovulacia pride a folikul nepraska lekar ta bude sledovat a ked dozrie folikul daju ti injekciu aby praskol a v ten den sex. Znama mala tento problem a takto to vyriesili. Ma z toho dceru 🙂
@dencii no nakoniec navštevujeme centrum Helios v KE. Odrazu mám Polycysticke vaječníky. Nemám ovulaciu a ani menštruáciu. Od leta. Už tretí mesiac som vyvolaná Duphastonom 🙂 no v pondelok ideme do centra, kde mi nastavia tabletky na vyvolanie ovulácie. Čiže sa budeme snažiť. Nebolo iné východisko. My už mame doma spermiogram. Tak muž je zdravý 🙂
@dencii ani nám nechceli. Povedali že musia vylúčiť najprv muža a potom začnú mňa liečiť. Väčšinou je chyba na strane ženy, keď mi to mame tak komplikovane. Ženské vajíčko si vyberá mužovu, občas ich mame lenivé :P mužovi povedali, že ich je menej, než by malo, ale na to vplýva životný štýl, dnešná doba a jej vplyvy a hlavne vek. No nič katastrofálne, nemáme predsa už 20 rokov. 🙂 držím prsty aj ja!
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@kiki255 nech ti urobi folikulometriu. Ak mas náhodou pco tak ovulacne testy nie su spolahlive. Dr z car mi vysvetlovala. Ovu testy ukazovali ano a sono xe nie. To mas najistejsie