Som 7 dní po ovulácii a mám ako keby predmenštruačné bolesti podbruška

9. dec 2021

Ahojte. O tyzden mam dostat ms, dnes som 7 dpo a mam akoby predmenstruacne bolesti podbruska a taky vodnaty vytok. Ovulla potvrdena pred 8 dnami. Moze byt dalsia ovulka ci?

pondelok01
9. dec 2021

Potvrdena ako? Dalsia ovulacia to urcite nie je.

autor
9. dec 2021

@pondelok01 potvrdena ovu testom a aj lekarom z vysetrenia.

pondelok01
9. dec 2021

Tak potom to urcite nie je dalsia ovulacia, to tak nefunguje. Vytok je normalne mat.

autor
9. dec 2021

@pondelok01 aj to pobolievanie na ms? 😒 vzdy ho mavam az den pred ms.

adrbat
9. dec 2021

My od kedy sme sa začali snažiť, som mávala celý cyklus bolesti podbruska. A pms vždy týždeň a niekedy aj viac pred ms.

autor
9. dec 2021

@adrbat my sa snazime uz 3 roky, z toho 2 biochemicke, len mam normalne pocit ze ich dostanem 😏

autor
9. dec 2021

@adrbat mna takto nezvykne pobolieavat tyzden pred ms, hocico mi je, ale takyto hlien co citim v krcku a na rodidlach, nemavam, a bolesti taketo mavam den pred ms alebo v den ms.

mimi16
9. dec 2021

Takéto bolesti po ovulácii som mala keď som otehotnela. A veľa výtoku bol prvý príznak.,

autor
10. dec 2021

@mimi16 kiezby to bol aj moj pripad 🙂 a to pobolievNie podbruska si mala take ako na ms? Lebo dnes to pokracuje, a vecere po sebe ma krize jemne boleli. (Tie krize som mala aj pri biochemickych..)

mimi16
10. dec 2021

Áno. Boli to bolesti podbruska a tiež krížov.

autor
10. dec 2021

@mimi16 dakujem za info. Tak pockam ci sa zadarilo ci nie, mam dostat buduci stvrtok ms. Ja mam pocit, akoby som ich mala kazdu chvilu dostat, neviem ci to je dobre alebo zle znamenie. Mam doma progesteron, rozmyslam ci ho nevkladat na udrzanie

mimi16
10. dec 2021

U mňa tie bolesti začali a trvali počas 3.a 4DPO. Potom trošku kľud a zas. Tesne pred menštruáciou ale bolesť prešla a ani ťuk a to už mi bolo jasné. Ten výtok si odsleduj. U mňa ešte pred menštruáciou ho bolo dosť veľa a to som nemala nikdy. Držím prsty.

autor
12. dec 2021

@mimi16 no mne tie menstruacne bolesti podbruska pokracuju aj dnes, inak nic ine mi nie je. Skusila som spravit test ale negativny. Ms mam mat o 4 dni.

mimi16
12. dec 2021

Ešte možno počkaj a o 3-4 dni zopakuj.

autor
12. dec 2021

@mimi16 skusim, ak sa mi nespustia, lebo kazdu chvilu mam pocit, ze ich uz mam ale nemam 😀

amelie22
7. jan 2022

Ahoj autorka, ako si dopadla? 🙂

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre