Ahojte. O tyzden mam dostat ms, dnes som 7 dpo a mam akoby predmenstruacne bolesti podbruska a taky vodnaty vytok. Ovulla potvrdena pred 8 dnami. Moze byt dalsia ovulka ci?
@pondelok01 potvrdena ovu testom a aj lekarom z vysetrenia.
Tak potom to urcite nie je dalsia ovulacia, to tak nefunguje. Vytok je normalne mat.
@pondelok01 aj to pobolievanie na ms? 😒 vzdy ho mavam az den pred ms.
My od kedy sme sa začali snažiť, som mávala celý cyklus bolesti podbruska. A pms vždy týždeň a niekedy aj viac pred ms.
@adrbat my sa snazime uz 3 roky, z toho 2 biochemicke, len mam normalne pocit ze ich dostanem 😏
@adrbat mna takto nezvykne pobolieavat tyzden pred ms, hocico mi je, ale takyto hlien co citim v krcku a na rodidlach, nemavam, a bolesti taketo mavam den pred ms alebo v den ms.
Takéto bolesti po ovulácii som mala keď som otehotnela. A veľa výtoku bol prvý príznak.,
@mimi16 kiezby to bol aj moj pripad 🙂 a to pobolievNie podbruska si mala take ako na ms? Lebo dnes to pokracuje, a vecere po sebe ma krize jemne boleli. (Tie krize som mala aj pri biochemickych..)
Áno. Boli to bolesti podbruska a tiež krížov.
@mimi16 dakujem za info. Tak pockam ci sa zadarilo ci nie, mam dostat buduci stvrtok ms. Ja mam pocit, akoby som ich mala kazdu chvilu dostat, neviem ci to je dobre alebo zle znamenie. Mam doma progesteron, rozmyslam ci ho nevkladat na udrzanie
U mňa tie bolesti začali a trvali počas 3.a 4DPO. Potom trošku kľud a zas. Tesne pred menštruáciou ale bolesť prešla a ani ťuk a to už mi bolo jasné. Ten výtok si odsleduj. U mňa ešte pred menštruáciou ho bolo dosť veľa a to som nemala nikdy. Držím prsty.
@mimi16 no mne tie menstruacne bolesti podbruska pokracuju aj dnes, inak nic ine mi nie je. Skusila som spravit test ale negativny. Ms mam mat o 4 dni.
Ešte možno počkaj a o 3-4 dni zopakuj.
@mimi16 skusim, ak sa mi nespustia, lebo kazdu chvilu mam pocit, ze ich uz mam ale nemam 😀
Ahoj autorka, ako si dopadla? 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Potvrdena ako? Dalsia ovulacia to urcite nie je.