Som 6 mesiacov po kyretáži a stále nič

bajjka
18. jún 2017

Ahojte žienky som pol roka po kyretazi a 4 mesiace sa snažíme už o ďalšie bábo a stále nič a ešte k tomu mám pretocenu maternicu podeľte sa somnou a svoje príbehy ďakujem

zuzans258
18. jún 2017

ahoj @bajjka ...takže ja som po kyretáži resp. mne povedali revízií niečo vyše 2 týždňov, mala by som čakať 3-4 mesiace....a čo sa maternice týka...aj ja ju mám pretočenú...čo sa bábätka týka...nám to trvalo asi niečo vyše 3-4 mesiacov kým sa podarilo...ale to skôr preto, že to bolo dosť silené...z mojej strany :D ...ale potom som to nechala tak, dala som tomu voľný priebeh...a aj som brala vitamín E...to tiež mohlo pomôcť..tiež po kyretáži je dobré piť alchemilkový čaj...posilňuje maternicu ;)

bajjka
autor
18. jún 2017

@zuzans258 ďakujem ,;)

libusa1980
19. jún 2017

Ahojte ja som po kyretaži 2 tyždne bola som 10.5 tyždni je to pre mna velmi tazke mam 2 deti bez problemov a teraz toto. Pijem alchemilkovy caj a nejake vitaminy s kyselinou listovov.zelezom a B12.Mam 36 rokov a po 14 rokov sme chceli babo že pre radost a ostal len plac.Idem sa z toho zblaznit.Doktor vravel ze o 2 mesiace sa mozme snazit znova ale mam strach.Ako dlho ste cakali po kyretazi a ste sa zacali snazit o mimi?Dakujem

emilia25
19. jún 2017

U nas to bolo tak ked som bola na cisteni po uplne prvom sme cakali iba ms a hned po nej sme sa zacali snazit veru prdka uz bude mat 9 rokov.no a kedze som si myslela ze som plodna jak jablonka kedze dalsie deti tiez na prvy sup tak som si myslela ze tak to bude aj pri 4.no nebolo to tak.o 4 sme sa snazili dlho pri 2 mala som ist uz aj pre knizku a uz bolo len 1 aj tomu uz nebilo srdiecko tak som si myslela ze ved maternica uz cista ppdari sa hned.no veru nepodarilo.tak uz som to v sebe vzdala ze asi to tak ma byt ze mame mat 3 chlapcov.no o par mesiacov si muzik povedal ze si vobec neda pozor ze bud to vijde alebo nie.no ja som bola v tom ze sak ani vtedy ani teraz.potom sme si davali opet pozor.no obrovske prekvapko po 2 tyzdnoch krasne ciarky.ja tento dlhy neuspech pripisujem stresovemu odbobiu kedy sme rok hladali dom potom vybavovacky prerabka stahovanie a dalsi rok predaj bytu ked sme toto dlhe obdobie mali za sebou ja uz kludna bez stresov.a najlepsie je ze konecne sme sa dockali aj nsej krasnej vytuzenej dcerky alzbetky.taka bola jej dlha cesta k nam.

libusa1980
19. jún 2017

Ja som otehotnela hned ako sme sa rozhodli skor moj manzel lebo dlho nechcel.Este by som chcela skusit znova ci sa podari ale s velkym strachom len musim pockat na prvu ms .

floren
19. jún 2017

No ja som po kyretazi uz 2,5 roka a stale sa nezadarilo. Vysledky mam v poriadku aj aj muz.

ludkka0407
19. jún 2017

@libusa1980
@bajjka no,damy,nam sa "zadarilo" po roku a 2 mesiacooch od kyretaze a mame 4 mesacnu Zuzku😀ja som stara herka,budem mat 35 rokov za par dni,takze som stastna prestastna,ze mame aspon jedno,ale netreba sa hlavne stresovat a dat tomu volny priebeh.a samozrejme,aj telo a dusa aa musi dat dokopy😊

zuzans258
19. jún 2017

@libusa1980 sme na tom podobne....ale mne doktorka kázala čakať až 3-4 mesiace...čo je premňa strašne dlhá doba... :(

libusa1980
19. jún 2017

Mne povedal 2 mesiace ale uvidim🙂

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre