Som 5 rokov po pôrode a snažíme sa o druhé bábätko

roberta20
22. okt 2015

ahojte snazilky uz som stoho zufala mam jedneho syna ktori v novembri bude mat 5 rokov a chceli bi sme mat s manzelom druhe dieta ale sa nam niak nedari uz aj pri prvomnam to vislo az po 4 rok a teraz uz 2 rok co sa pokusame a stale nic. uz naozaj neviem co robit podla vas to je normalne

seahorse27
22. okt 2015

Daj si urobit hormonalny profil a sono u gynekológa. Ak bude vsetko ok, tak na rade je manzel - spermiogram. Ale vsak casu mate dost, este si mlada 😉

roberta20
autor
22. okt 2015

no ja ano ale manzel uz ma 36 a velmi bi sm chceli to druhe

seahorse27
22. okt 2015

@roberta20 2 roky je dost...uz po roku neusesneho snazenia je dobre dat sa vysetrit...Ten jeho vek nie je az taky tragicky 😉 Aj mladi chlapi mavaju casto problem...

roberta20
autor
22. okt 2015

no najhorsie je to ze on o vysetreni nechce ani pocut

nikolet_89
22. okt 2015

skus si kupit gynex
http://www.energy.sk/sk/menu_x1135x.asp
mne to pomohlo respektive zacala som ho uzivat spolu s kyselinou listovou, ked som planovala otehotniet a asi 3 dalsie kamaratky tiez otehotneli pri jeho uzivani 🙂

roberta20
autor
22. okt 2015

dakujm

roberta20
autor
22. okt 2015

@nikolet_89 kde to mozem kupit

petrao2
22. okt 2015

My sme sa tiez snazili dva roky a ked som si povedala ze fajn tak sa zameriame nq ine priority vtedy som zistila ze som tehotna....v priaci sme 3 kolegyne pili alchemilkovy caj a vsetky sme ostali tehotne cca rovnako,s jednou dokonca v rozmedzi tyzdna a ja som rodila 2.9 ona 3.9 ja som ho viacmenej pila koli problemom s menzesom ale malo to aj taky skvely ucinok 🙂 ktory potesil

maciatkolulu
22. okt 2015

@roberta20 to ste sa snazili o prve banatko ked si mala 17? Tak je niekde chyba, treba navštíviť odbornika a budete mudrejsi.

nikolet_89
22. okt 2015
danna85
22. okt 2015

@roberta20 navstivit gynekologa a prebrat Tvoj problem, pripadne centrum asistovanej reprodukcie, ak nechces zacat takto "zhurta", skus pogooglit nejake "babske recepty", vitaminy a pod. Drzim palce!

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre