Ahojte, som 12dpo. Viem, nemám testovať pred MS ale snáď chápete. Dnes ráno som mala negatívny test,.. Je podľa vás ešte šanca alebo už by to ukázalo keby?
Ďakujem
Testovať netestujem, naposledy sme styk mali pred 12 dňami keďže teraz je muž odcestovaný a vtedy pred 13-12 dňami som mala aj plodný hlien.
Ja mam ovulku az v den, ked sa mi plodny hlien meni na kremovy...takze tri-styri dni plodny hlien a ked sa "zlomi" na kremovy je po ovu... aj podla sona je to tak...takze styk pred 12 dnami spermie preziju aj 3 dni v pohode, kludne moze byt aj kratsie teda...skus test o dva dni este.
Kamoske vyšiel- a to do teraz nerozumieme ako- pozitívny test až na tretí týždeň podľa ovulácie (ktorú mala sonom odsledovanu) a styk mali len vtedy potom sa už nedalo.. a keď sa testovala dva dni pred tým ako jej vyšli nenormlane kolajnice tak boli testy úplne negatívne ani ducharina… takže za mňa je už možné asi všetko 😃
Ja som mala slabého ducha v obidvoch tehotenstvach na 14DPO. Ale bežne som mala dlhú lutealnu fázu -15 až 16 dní, aj keď neviem či to má súvis.
Tak ženy asi nič z toho, síce mám do MS 2 dni ak nie viac no už teraz mám výtok zmesou hnedej farby, asi sa mi spúšťa..
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Pokial presne vies, kedy bola ovulacia, tak za mna ano, po 12dpo ak na desiatkovom teste neni ani duch, tak sa uz neobjavi... ak ides podla nejakej appky a ovulku vies len "orientacne", tak este nadej je...