Som 11 týždňov po potrate a znova sa snažíme o dieťa

mimi325
25. nov 2020

Ahojte, som 11 týždnov po potrate a znova sme sa začali snažit. Aké máte skúsenosti vy? Otehotneli ste v pohode alebo vám to dlhšiu dobu trvalo? Predtým som otehotnela podľa výpočtov na prvý raz tak teraz neviem aké mám šance. Za každú odpoveď vám ďakujem vopred.

lenuska9999
25. nov 2020

Ja osobnú skúsenosť nemám , ale sesternica môjho priateľa tiež potratila a možno 2 - 3 mesiace na to znova otehotnela a už sa jej aj narodilo krásne babatko. Tak držím palce a prajem Vám zo srdca nech Vám to výjde. Nezabudnite na pozitívne myslenie

jana65l
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
petamich
25. nov 2020

@mimi325 nam kazal lekar pockat 2 cykly, pockali sme 1 a hned 2 som opat otehotnela, nedopadlo to zial opat dobre a teraz som otehotnela 3x to sme ale mali dlhsiu pauzu, kedze sme behali po vysetreniach, cize bud sme zazracni alebo po tom potrate to fakt ide celkom rychlo, babske reci vravia, ze maternica je prekrvena, hormony este doznievaju...a je vyssia sanca co je na tom pravdy 🤷‍♀️

beatka25
25. nov 2020

2 cykly sme pockali a potom som hned otehotnela na 1x

rarara88
25. nov 2020

My tiež 2 cykly sme počkali a keď som videla že druhý cyklus mám MS normálnu, tak sme sa hneď potom začali snažiť a hneď sa aj zadarilo na prvýkrát

hederamonstera
26. nov 2020

my sa snazime rok a 3/4 po potrate a stale nic

imrai
26. nov 2020

práveže sa nám po potrate podarilo otehotnieť na prvýkrát, my sme pár mesiacov počkali a hneď na prvú šupu som otehotnela, v apríli / máji sa dúfam dočkáme prírastku .. predtým mi trvalo vždy aj pol roka, kým sa podarilo otehotnieť a po potrate som ani nečakala, že sa na prvýkrát podarí

mdek
26. nov 2020

Nám sa prvé dieťa podarilo hneď. O druhé sme sa snažili rok, kým sa podarilo (mala som nakoniec zlý hormonalny profil, ale podarilo sa prirodzene). To som potratila v 13tt. A teraz sa zas snažíme a zatiaľ sa prvý mesiac nepodarilo a dúfam, že už sa podarí. Ale menštruáciu mám rozhádzané, rôzne dlhé cykly. Či mám ovuláciu netuším. Ale mali sme odporúčanie počkať 3 mesiace.

monkabohdalova
26. nov 2020

@mimi325 mne kázala dr. počkať tri cykly, telo ešte nie je zregenerovane dobre, na vašom mieste by som ešte chvíľku počkala🙂 a držím palce

tini27
26. nov 2020

Ja som potratila na prelome júla/ augusta, po prvej ms sme sa začali snažiť, teraz to bol tretí cyklus. Ale ten prvý cyklus som ešte mala taký kadejaký, rozhádzaný, neviem ani, či bola ovu... Takže zatiaľ sme to skúsili dva také "poriadne" mesiace, tehotná ale zatiaľ nie som. Myslím, že je problém psychika, bola som z toho dosť v strese. No už sa snažím dať do pohody, tak snáď to príde keď bude ten správny čas. Doteraz som otehotnela raz na 3., raz na 2. krát. Tak snáď to príde 🙂 Držím palce

kukucka100
26. nov 2020

@mimi325 ja som odmietla ísť na čistenie a čakala som aby som sa vyčistila prirodzene po potrate. Mala som MA v 11 týždni. A po prvom normálnom menzes po potrate sme skúšali a podarilo sa na prvý šup. A mam trojročného chlapčeka.

mmka0070
26. nov 2020

@mimi325 ja som po potrate 8 týždňou najradčšej by som bola keby sa nam to podarilo čim skôr ale ešte stale som nedostala menštruáciu od potratu 🤔🙄 držim palce nech sa Vam zadarí 😊aj so bola na dáke vyšetrenia ?mňa dr poslal na hematologiu 8 decemra idem na geneticke testy

lulua777
26. nov 2020

Mne dr dovolila hned po prvom cykle 😊 To som mala aj kyret a podarilo sa na prvy krat 🤗

misa11111
26. nov 2020

Dva roky po potrate a stále nič

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre