Som 11 dní po ovulácii. Je ešte šanca?

23. nov 2023

Ahojte..tak dnes 11 dpo, spravila som test a ako je to uz vo zvyku - snehobiely. Ovulaciu som sledovala ovulacnými testmi, pozitívny som ho mala 14 dc (styk 13 dc a 14dc), ovulacia teda prebehla 15 dc, viem podla ovulacnych bolestí. Myslite si,ze tento cyklus je uz pasé? mats skusenost, ze bol pozitivny az neskôr napr. až v deň MS? ďakujem za vsetky normalne komenty so skúsenosťou. Prosim, odpustite si komenty - "načo sa testujes pred meškaním" a "prestaň sa sledovať" a podobne múdrosti, na to ani nereagujem.

katariiinkaa
23. nov 2023

Šanca určite je, plno žien malo pozitívny test až trochu neskôr ako na 11 dpo 🙂 Bazálnu teplotu si náhodou nemeriaš? Graf tiež môže veľa napovedať.

autor
23. nov 2023

@katariiinkaa kupila som si teplomer, chystala som sa merať ale vstávam do práce dosť skoro a uplne osm na to zabúdala😔 prvé tehotenstvo (MA) mi ukázal test 10-11 dpo.ale asi to nebude pravidlom 🙂 pozajtra mám termin MS, tak budem skúšať.ale ako čitam diskusie tu na MK tak každá druhá píše,že 9 dpo a 10 dpo uz mali ducha a 11 uz kolajnice..

cecilia29
23. nov 2023

Ja som 11 dpo mala vždy snehobiele

kulumulu123
23. nov 2023

Pri dcere som mala dost jasnu ciarku 10dpo a pri synovi som iba tusila ducha ked mi 3 den maskal ms a to mam cyklus presne 28dnovy ani o den viac ci menej

lucia7933
23. nov 2023

ja som 10 DPO uz mala slabunku ciarku ktoru som videla iba ja😂, ale na druhy den uz videl aj manzel, ale tiez velmi slaba ale bola

autor
23. nov 2023

@kulumulu123 a testovala si az po vynechani alebo aj pred?

autor
23. nov 2023

@lucia7933 no ved ja ani len ťuk..

lucia7933
23. nov 2023

testovala som tyzden pred vynechanim MS, ale ja som vedela viac menej ze to vyslo ten mesiac...lebo priznaky som citila skoro od oplodnenia (hned mi nafuklo brucho, pichanie v podbrusku, prsia ) co inak nemavam

nevenka
23. nov 2023

Ja len, ze ovu bolesti su skreslujuce, mozno ovu realne bola neskor. U mna bezne aj 2 dni po pozitivnom teste.

autor
23. nov 2023

@nevenka no to by bola este horšia varianta, lebo styk sme mali 14 dc a ked ovulácia prebehla az 16 dc tak neviem či by prežili spermie.. hovori sa ze 2 dni ale tak,.. neverim tom moc v nasom pripade

kulumulu123
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kulumulu123
23. nov 2023

Testovala som od 8dpo 2x denne kedze som boka asi fakt nedockava

autor
23. nov 2023

@kulumulu123 spravila som dnes aj poobede ale nula bodov.. skusim este zajtra rano a potom uz len pockam na MS. budem informovat pre buduce čitateľky ako to dopadlo

nevenka
23. nov 2023

Nebola by to horsia varianta. Nase tretie dieta sa podarilo na 12 DC, ovu prisla 14 DC, u mna nezvyk, mavala som ovela neskor. No a stvrte bplo zo styku na 10-ty den cyklu a ovu 15 DC, prezili 5 dni 😅😊.

lucia7933
24. nov 2023

@nevenka ahoj len tak zo zaujimavosti mimo temy...😄to tretie a stvrte boli chlapec/dievca? Lebo sa vsade pise ze tak skoro pred ovu preziju vacsinou len tie dievcnske 😅😅

autor
24. nov 2023

dnes som spravika 2 testy, neviem ako vysvetlit ale nie su uplne biele ako predosle dni, len to moc neviem vyhodnotit..je to podla mna skor negativne. co myslite?

zojeva
24. nov 2023

7DPO už som mala ducha pri druhom tehu a pri prvom 12DPO koľajnice ale sledovaná ovulacia testami a bazalnou teplotou

katariiinkaa
24. nov 2023

Bohužiaľ negatívne 🙁

autor
24. nov 2023

ano ano vidim uz aj ja..no nic, z tohto nebude nic uz. dnes 12 dpo

katariiinkaa
24. nov 2023

veľmi veľmi držím palce, verím že ďalší cyklus už bude náš 🙏

cecilia29
24. nov 2023

Test sa robí až na 14-15 deň. Zbytocne skoro robíš. Nevieš ako dlho sa babo uhniezduje

nevenka
24. nov 2023

@cecilia29 presne, tazko povedat.
@autorka ja na tych spodnych mamatestoch daco vidim, len to au take testy, no...diskutabilne. Uvidis.

cecilia29
24. nov 2023

@nevenka aj ja ram vidím , môže.to byť iba kanalik. Ale je tam

maryetta
24. nov 2023

Na tych spodnych sa aj nieco ukazuje.
Ale vzdy. Vzdy aspon 14dni. Nevies ako dlho trvala cesta. Spojenie. Uhniezdenie. Ono niekdy je lepsie 1-2dni pred ovu ako uplne presne pocas ovu.
Kazdopadne skus tak o 2-3dni ešte. Pripadne aj digi.

autor
24. nov 2023

ďakujem Vám zienky, ste úžasné. ❤️počkam jasne..nemam na vyber. 😀

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre