Snehobiely ovulačný test

12. okt 2021

Ahojte, mám 28 dňový cyklus a ovulácia mi tieto dva mesiace vychádza na ten 8-9 deň teraz to bolo v nedeľu( tri mesiace pred tým bola ovulácia na 12-14 deň) , dnes som si robila ovu test ( v nedeľu som nestihla ale všetky príznaky nasvedčovali tomu že naozaj bola hoci som nemala test a kúpila som až dnes- robila som ho pre istotu teraz keďže je ten 12 deň tak aby som si bola na istom, že dnes naozaj nie je a už prebehla) a vyšiel mi úplne čisto sneho biely, nemala by byť druhá čiarka hoci slabá ale aspoň nejaká?
Ďakujem.

mauduska
12. okt 2021

čiarka môže aj chýbať.

nafka0483
12. okt 2021

Nie, nemala by byt. Nemusi. Hladina LH v tele sa lisi a ak mas tesne po ovulacii, tak moze byt taka slaba, ze to test nezachytil. Tiez zalezi na tom kolko si toho predtym vypila, kedy si napsledy bola na wc, cize aky bol koncentrovany moc a pod.

autor
12. okt 2021

@nafka0483 Od rána som nepila takmer nič kým som urobila test, takže koncentrácia by mala byť ok, ale myslím že mám naozaj po ovu len sa mi ešte nestalo žeby bol úplne snehobiely, vždy sa tam črtala nejaká čiarocka, ďakujem

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre